Video: Mexicanske bryllupskager
med pecannødderKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
6
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Hvedemel
-
1 deciliter Flormelis
-
1 knsp Bordsalt
-
100 gram Pekannød
-
1 spsk Vanillesukker
-
225 gram Smør
Sådan laver du mexikanske bryllupskager :
Forvarm ovnen til 150°C.
Bland mel, flormelis, salt og hakkede nødder i en middelstor skål.
Rør vanillesukkeret i.
Ælt nu det blødgjorte smør sammen med melblandingen med hænderne, indtil dejen udgør en stor kugle.
Form dejen til små cirkler (ca. 2½ cm i diameter) og placér dem på en bageplade.
Bag småkagerne i ovnen i 30 min. eller indtil de er let brune på oversiden.
Stil dem til afkøling og strø dem med flormelis.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Snasket brunsviger
Opløs gæren i lunken mælk og bland alle ingredienser til dejen godt. Reguler mel mængden e...
Bagt æble med marcipan
Alt æltes godt sammen. Tag kærnehuset ud af æblet, sørg for at der ikke er hul i bunden(...
Rød enchiladasauce
Opvarm olien i en stor gryde over medium varme. Tilsæt finthakket hvidløg og svits i 1-2 m...