Video: Veganske bananpandekager
Veganske bananpandekagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
3 stk Banan
-
2 spsk Agavesirup
-
3 deciliter Havregryn
-
0.5 tsk Salt
-
1 tsk Bagepulver
-
2 deciliter Soyamælk
-
0.5 tsk Vanillepulver
Veganske bananpandekager
Dejen til veganske bananpandekager kan forberedes i en foodprocesser eller blender. Alle ingredienserne til veganske bananpandekager blendes på en gang til en jævn dej. Varm en pande op, og brug kokosolie som fedtstof på panden. De veganske bananpandekager steges på panden med kokosolie. Når de er gylden, er de klar til at spises, velbekomme!
Serveringsforslag
Veganske bananpandekager kan serveres med bananer, hakket nødder og en lækker chokoladesauce på toppen. Der er mange muligheder, når det kommer til topping af veganske bananpandekager. Et andet forslag er at servere veganske bananpandekager med bær og agavesirup. Det er kun fantasien der sætter grænser. Top dine veganske bananpandekager med lige det du har lyst til!
Flere veganske lækre alternativer
Hvis du bliver træt af at lave veganske bananpandekager, kan du forkæle dig selv med veganske pandekager, som minder om de typiske pandekager men blot i en vegansk version. Du kan også forkæle dig med andre veganske lækre alternativer som vegansk brownie og vegansk chokoladekage.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede italienske sandwiches
Dressing: Bland olivenolie, balsamico og presset hvidløg i en lille skål. Smag dressingen...
Luksus tunmousse
Bland tun, hakket løg, creme fraiche og citronsaft i en skål. Udblød husblas og smelt det...
Sprødstegt svinekød med sursød sauce
Skær svinekødet i terninger på ca. 2x2 cm. Bland dem med sojasauce, sherry, salt, peber og...