Video: Spejlæg
SpejlægKøkken:
Ingredienser:
Andet
5
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æg
-
0.5 tsk Salt
-
0 Peber
-
0 Frisk purløg
-
1 spsk Smør
Spejlæg
En pande varmes til middelvarme.
Smør eller margerine smeltes på panden.
Æggene slås ud på panden.
Lad derpå æggene sætte sig, uden du rører dem.
Steg æggene i 2-4 minutter afhængigt af hvor stegte du ønsker dem.
Brug her en palet til forsigtig at løsne æggene.
Dine spejlæg er klar til servering. Velbekomme!
Spejlæg kan også spejles / steges på begge sider. Så undgår man at blommen flyder ud, når ægget spises.
Spejlæg serveres gerne til biksemad eller kan serveres til noget godt hjemmebagt rugbrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Roastbeef Sous Vide
Sådan laver du roastbeef sous videIndstil din sous vide på 56 grader hvis du ønsker at din...
Bøfsalat med mango og avocado
Tænd evt. havegrillen. Grill bøffen uden brug af olie. Eller steg den i olie på en varm pa...
Daddelkonfekt
Blend alt sammen og tril til 25 små kugler. Kom kuglerne i skål med pulver til alle er dæ...