Video: Skinkeculotte
SkinkeculotteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
600 gram Culotte
-
0 Havsalt
-
0 Friskkværnet peber
-
0 Smør
Skinkeculotte
Rids fedtlåget på skinkeculotten.
Ha så en god klat smør i en pande og la det smelte til det brunes.
Steg skinkeculotten godt på begge sider til den får en dyp farve og en stegeskorpe fuld af smag.
Det skal tage i alt 5 minutter.
Ha skinkeculotten i en ildfast form, hæld smørret over culotten med havsalt og friskkværnet peber efter smag.
Placer culotten midt i en kold ovn og tend for ovnen på 160 grader.
Den skal stege i ca. 60 minutter eller til stegetermometeret viser, at skinkeculottens centrumstemperatur er ca. 65 grader.
Pak den så ind i staniol og dernæst et viskestykke og la hvile i 30 minutter inden servering.
Din skinkeculotte er nu færdig - velbekomme!
Tricks til undervejs
Hvis du mangler inspiration til hvad du kan servere med skinkeculotten kan du se på vore opskrifter til en krydret og god pastasalat eller hvis du ønsker en varm ret som tilbehør, så prøv vores opskrifter på råstegte kartofler eller flødekartofler.
Varianter af skinkeculotte
For at gøre denne opskrift endnu mere spændende kan du forberede en marinade, inden culotten steges. Bland saften og skræl af to citroner, 6 blade hakket salvie og 3 spsk. olivenolie som du vender skinkeculotten i. Lad den trække i marinaden i mindst 30 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet coleslaw
Hjemmelavet ColeslawStart med at skylle grøntsagerne og hak kålhoved fint og skær løg og p...
Dampede muslinger med hvidløg og skalotteløg
Opvarm olien i en stor pande over middelhøj varme. Tilsæt finthakkede skalotteløg og hvidl...
Grønlangkål
GrønlangkålFørst tager du smørret og smelter det i en gryde (helst en tykbundet) ved jævn...