Forretter Hovedret
Nutrition facts: 79 calories 10.575 carb 2.2625 fat 0.4 fiber 4.3625 protein 0.2775 fat 7.6625 sugar

Video: Bagt skinke med senneps- og ribsglasur

Bagt skinke med senneps- og ribsglasur

Bagt skinke med senneps- og ribsglasur

Bagt skinke med senneps- og ribsglasur
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Rabarberchutney samt kartofler.

Kokkens svar
Kæmpe skinke

Spørgsmål:

hej. Jeg skal tilberede en skinke på 4.5-5 kg. Den skal serveres med salater og flødekartofler. Skal den koges eller i ovnen? Og hvor længe. Vil gerne glasserer den inden servering, og det foregår jo i ovnen. mvh anne marie hamley



Svar:
Du kan gøre det på begge måder, så jeg har vedhæftet 2 opskrifter. Du skal nok regne med lidt længere koge/stege tid, da det er en stor steg. Brug gerne et stegetermometer

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

29/05-2008 af Opskrifter.dk

Skinke

Spørgsmål:

Jeg har vundet 1 "hjemmelavet" skinke på 2 kg. fersk, hvordan tilbereder jeg den? hvad serverer man til? vi er kun 2 kan den fryses rå eller skal den "laves"? Har også vundet 1 marineret skinke, hvad gør jeg med den? ca. 1 kg. og hvad serveres til? Venligst Leif



Svar:
Vi har disse opskrifter, som du kan bruge til inspiration...

Den kan både fryses rå eller efter tilberedning.


Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

21/10-2007 af Opskrifter.dk

Puds skinken

Spørgsmål:

Hej Hvad betyder det, at pudse skinken? På forhånd tak René



Svar:
Kære bruger

Udtrykket bruges i kokke- og slagterkredse og betyder, at skinken (eller kødet) skal skæres fri for sener, fedt, brusk og evt. knoglerester.

I denne opskrift skal du sørge for at beholde fedtlaget for oven på skinken.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

10/03-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Brun sovs

Kødretter

Brun sovsFørst smeltes smørret i en gryde og derefter piskes hvedemelen i, indtil det har...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 44
Opskrift

Sunde deller

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Sådan laver du sunde deller Start med at skræl og hakke løget i små stykker. Hvis du vil h...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 230
Opskrift

Hjemmelavet medisterpølse

Fedtfattig mad
Kødretter

Hak kødet en gang og rør det med salt. Lad det trække en time. Bland krydderier og løg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 708

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag