Video: Bagt skinke med senneps- og ribsglasur
Bagt skinke med senneps- og ribsglasurKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Ribsgele
-
6 spsk Dijonsennep
-
1.5 tsk Ingefær
-
3 kg Skinke
-
0.5 bdt Brøndkarse
Placér en bradepande i nederste trediedel af ovnen, som forvarmes til 170°C.
Pisk ribsgele, sennep og ingefær sammen i en gryde over middel varme, til det er smeltet.
Fjern glasuren fra blusset.
Puds skinken og efterlad et ca. ½ cm tykt fedtlag på oversiden af skinken.
Skær ridser i fedtlaget med en skarp kniv.
Anbring skinken i bradepanden.
Bag skinken i ca. 1 time.
Pensl skinken med glasuren.
Bag den yderligere ca. 75 min., eller til et stegetermometer indsat i midten af skinken viser 75°C.
Tag skinken ud af ovnen og lad den hvile tildækket i 15 min.
Skær den i skiver og servér på et fad, pyntet med brøndkarse.
Rabarberchutney samt kartofler.
Spørgsmål:
hej. Jeg skal tilberede en skinke på 4.5-5 kg. Den skal serveres med salater og flødekartofler. Skal den koges eller i ovnen? Og hvor længe. Vil gerne glasserer den inden servering, og det foregår jo i ovnen. mvh anne marie hamley
Svar:
Du kan gøre det på begge måder, så jeg har vedhæftet 2 opskrifter. Du skal nok regne med lidt længere koge/stege tid, da det er en stor steg. Brug gerne et stegetermometer
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
29/05-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg har vundet 1 "hjemmelavet" skinke på 2 kg. fersk, hvordan tilbereder jeg den? hvad serverer man til? vi er kun 2 kan den fryses rå eller skal den "laves"? Har også vundet 1 marineret skinke, hvad gør jeg med den? ca. 1 kg. og hvad serveres til? Venligst Leif
Svar:
Vi har disse opskrifter, som du kan bruge til inspiration...
Den kan både fryses rå eller efter tilberedning.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
21/10-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej Hvad betyder det, at pudse skinken? På forhånd tak René
Svar:
Kære bruger
Udtrykket bruges i kokke- og slagterkredse og betyder, at skinken (eller kødet) skal skæres fri for sener, fedt, brusk og evt. knoglerester.
I denne opskrift skal du sørge for at beholde fedtlaget for oven på skinken.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
10/03-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelfad med ostesauce
Dekadent og vanedannende kartoffelfad med ostesauceStart med at forvarme ovnen til 200 gra...
Tomatdressing
Kvark og tomatjuice røres sammen med friskhakket basilikum. Pres et fed hvidløg i dressing...
Jordbærmarmelade
JordbærsyltetøjSkyl bærerne og skær dem i kvarte stykker.Kog dem med sukker og citronsaft...