Video: Vegansk chokoladekage
Vegansk chokoladekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
150 gram Hvedemel
-
200 gram Sukker
-
35 gram Kakaopulver
-
1 tsk Natron
-
1.2 tsk Salt
-
250 ml Varmt vand
-
1 tsk Vanillesukker
-
80 ml Solsikkeolie
-
1 tsk Æbleeddike
Vegansk chokoladekage
Ovnen tændes på 180 grader almindelig ovn.
Bland hvedemel, kakaopulver, sukker, vaniljesukker, salt og bagepulver i en skål.
Tilsæt vand, æbleeddike og solsikkeolie til skålen med de tørre ingredienser.
Det hele blandes godt sammen. Beklæd et fad (ca. 20x20 cm) med bagepapir og hæld dejen heri.
Bag vegansk chokoladekage i 30 minutter ved de 180 grader.
Vegansk chokoladekage skal køle af, når den tages ud af ovnen.
Nyd din vegansk chokoladekage, velbekomme!
Tips til servering
Du kan servere vegansk chokoladekage med chokoladeglasur, som fordeles på kagen når den er afkølet. Derudover kan du servere kagen med friske bær og en god is.
Flere veganske herligheder
Veganske kager kan faktisk lige så meget som de almindelige, når det kommer til smag. De typiske kager som vi kender, har vi opkskrifter.dk en vegansk udgave af såsom vegansk brownie og veganske pandekager, så bag løs i køkkenet med veganske herligheder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbærmarmelade
JordbærsyltetøjSkyl bærerne og skær dem i kvarte stykker.Kog dem med sukker og citronsaft...
Langtidsbraiseret Okseculotte
Sådan laver du okseculotte Culotten afpudses for sener og større mængder fedt og krydres m...
Nem wokmad
Nem wokmadRør alle dele til marinaden sammen.Dup kødet tørt med køkkenrulle, og vend det i...