Video: Kyllingegyros med yoghurt-dildsauce
Kyllingegyros med yoghurt-dildsauceKøkken:
Ingredienser:
Græsk
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Yoghurt naturel
-
2 spsk Frisk dild
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Citronsaft
-
500 gram Kyllingebryst
-
1 tsk Oregano
-
1 tsk Frisk dild
-
2 spsk Olivenolie
-
2 stk Løg
-
1 spsk Citronsaft
-
4 stk Pitabrød
Sauce: Rør yoghurt, hakket dild, presset hvidløg og citronsaft sammen i en lille skål.
Smag til med salt og peber.
Skær kyllingebryst i små tern.
Krydr med oregano, dild, salt og peber.
Opvarm olivenolie i en pande over middelhøj varme.
Tilsæt kylling og svits, til det er brunet og gennemstegt, ca. 6 min.
Overfør kødet til en tallerken eller et fad.
Svits hakket løg i samme pande, evt. med lidt mere olie på.
Når løget begynder at blive brunt, tilsættes kødet igen sammen med citronsaft.
Varm det godt igennem.
Varm pitabrødene i ovn eller brødrister.
Servér pitabrødene med kyllingeblandingen ovenpå og saucen som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cassoulet
Tilbered andelårene som andeconfit (se opskrift her på siden).Rens bønnerne og stil dem i...
Vintersalat
Sådan laver du vintersalat Riv bladene fra stokken af grønkålen. Skyl bladene grundigt, og...
Hakkebøf - på spinat og peberfrugt
Form kødet til bøffer, hak dem med kniven og krydr med salt og peber.Grill eller steg bøff...