Video: Charlottekage
CharlottekageKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
150 gram Usaltet smør
-
6 stk Æggeblomme
-
400 gram Hvedemel
-
6 tsk Bagepulver
-
3.75 gram Sødmælk
-
200 gram Usaltet smør
-
375 gram Brun farin
-
150 gram Kokosmel
-
6 spsk Piskefløde 38%
Rør smør og sukker blødt, tilsæt æggeblommer en ad gangen og rør godt.
Bland mel og bagepulver og rør det i dejen skiftevis med mælk.
Hæld dejen i en smurt bradepande ca. 30-40 cm og bag kagen på midterste rille ved 175 gr. i ca 25-30 min.
Smelt smør, farin, kokos og fløde sammen i en gryde og fordel det over den bagte kage, bag kagen i yderlige 15 min ved 175 grader til fyldet er gyldent og sprødt
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pastasalat med laks
Pastasalat med laks Bring vand i kog. Tilsæt salt og pasta og kog pastaen efter an...
Laks med citronsmør
Kryddersmør: Citronmelisse hakkes fint og blandes med smør og citronsaft. Skal stå i køles...
Marcipankugler
Sådan laver du marcipankuglerChokoladen smeltes over vandbad tilsættes mælk, smør og æggeb...