Video: Quinoa pandekager
Quinoa pandekagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æg
-
4 spsk Fuldkornsmel
-
4 deciliter Quinoa
-
1 knsp Salt
-
2 deciliter Vand
Quinoa pandekager
Start med at koge quinoa som anvist på pakken og lad det køle af.
Kom mel og æg i en skål og rør det godt sammen.
Derefter tilsæt salt, kogt quinoa og kun 1 deciliter af vandet og rør det hele godt sammen i skålen.
Lad dejen hvile i omkring 20 minutter.
Efter hviletiden kan du vurdere om dejen trænger til det resterende vand eller ej.
Et fingerpeg er, at dejen skal have en tykkere konsistens end den typiske pandekagedej.
Dejens konsistens er anderledes end den typiske pandekagedej, derfor skal mængden af dejen på panden være mindre.
Dejen rækker til omkring 8 små quinoa pandekager og tilberedes på en varm pande med lidt olie, efter lidt tid på panden er de færdige, velbekomme!
Tips til servering
Quinoa pandekager kan serveres som dessert eller frokost/snack, det er helt op til dig. De kan serveres med marmelade, frugt eller noget helt tredje hvis den skal spises som dessert. De kan også sagtens serveres som frokost eller snack, der kan man bruge fx avocado med rejer eller grønne bønner med rejer som topping. Mulighederne er mange for topping når det kommer til quinoa pandekager, der kan varieres i topping hver gang quinoa pandekager tilberedes, så lad ikke fantasien begrænse dig.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalve- og pastafad
Kog kalvekødet i 10-15 minutter. Kog pastaen efter anvisning på pakken.Bland kød, pasta, c...
Løgsuppe med æblecider
Smelt smørret med olien ved middelhøj varme i en stor gryde.Tilsæt skiveskårne løg og svit...
Whiskysauce
Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden, at det bruner. Hak lø...