Video: Bananpandekager uden mel
Bananpandekager uden melKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Modne bananer
-
5 stk Æg
-
50 gram Havregryn
-
1 knsp Salt
-
1.2 tsk Bagepulver
Bananpandekager uden mel
Brug enten en stavblender eller foodprocesser til at blende havregryn til mel, det skal være fint i konsistensen.
Stil havremelet til siden og blend bananer indtil de er most, og tilsæt æggene og blend det grundigt sammen med bananmosen.
Massen skal være luftig før havremelet tilføjes, derefter piskes havremelet i massen indtil det får en blød konsistens.
Bananpandekager uden mel tilberedes på en varm pande med smør.
De er færdige når de er nogenlunde faste på det ydre, velbekomme!
Lav dine bananpandekager uden mel lige i skabet
- Det er vigtigt, at bananerne du bruger i dine bananpandekager uden mel er modne, og det skader slet ikke, at de faktisk er meget modne. Det vil nemlig give dine bananpandekager uden mel en masse sødme.
- Du skal ikke skynde dig igennem trinnet, hvor havregrynene blendes. De skal nemlig blendes til fin mel.
- Giv dine bananpandekager uden mel lidt ekstra smag ved fx at tilføje en 1/2 tsk enten lidt kanel, kardemomme eller vanilje.
Glutenfri retter
Ønsker du at kaste dig ud i glutenfri retter kan du også prøve glutenfri pandekager, glutenfri knækbrød og ikke mindst lækre glutenfri vaniljekranse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krydrede hot wings
Krydrede hot wingsStart med at dele kyllingevingerne ved leddet - det yderste led kan gemm...
Fyldte julepeberfrugter
I en lille skål blandes flødeost, tomat i tern, hakket chili, presset hvidløg, hakket purl...
Risotto med svampe og trøffel
Risotto med svampe og trøffelTilbered en bouillon af vand, salt, 1/3 af løgene og gulerode...