Video: Bananpandekager uden mel
Bananpandekager uden melKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Modne bananer
-
5 stk Æg
-
50 gram Havregryn
-
1 knsp Salt
-
1.2 tsk Bagepulver
Bananpandekager uden mel
Brug enten en stavblender eller foodprocesser til at blende havregryn til mel, det skal være fint i konsistensen.
Stil havremelet til siden og blend bananer indtil de er most, og tilsæt æggene og blend det grundigt sammen med bananmosen.
Massen skal være luftig før havremelet tilføjes, derefter piskes havremelet i massen indtil det får en blød konsistens.
Bananpandekager uden mel tilberedes på en varm pande med smør.
De er færdige når de er nogenlunde faste på det ydre, velbekomme!
Lav dine bananpandekager uden mel lige i skabet
- Det er vigtigt, at bananerne du bruger i dine bananpandekager uden mel er modne, og det skader slet ikke, at de faktisk er meget modne. Det vil nemlig give dine bananpandekager uden mel en masse sødme.
- Du skal ikke skynde dig igennem trinnet, hvor havregrynene blendes. De skal nemlig blendes til fin mel.
- Giv dine bananpandekager uden mel lidt ekstra smag ved fx at tilføje en 1/2 tsk enten lidt kanel, kardemomme eller vanilje.
Glutenfri retter
Ønsker du at kaste dig ud i glutenfri retter kan du også prøve glutenfri pandekager, glutenfri knækbrød og ikke mindst lækre glutenfri vaniljekranse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grovboller
Sådan laver du grovboller Rør gæren ud i vandet tilsæt mælk, æg, salt, smeltet smør og rug...
Asparges med smørstegt persille
Skær eller bræk det nederste hårde stykke af de grønne asparges. Kom aspargesne i kogend...
Ovnbagt rødtungefilet
Til 2 voksne og 2 børn: Tænd ovnen på 175 grader. Rødtunge fileterne lægges på en bagepla...