Video: Romainesalat med tomat og pinjekerner
Romainesalat med tomat og pinjekernerKøkken:
Ingredienser:
Andet
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
1.2 stk Romainesalat
-
12 stk Cherrytomat
-
40 gram Pinjekerner
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Citron
Romainesalat med tomat og pinjekerner
Skær bunden fra romainesalaten og skyld bladende.
Skær bladende i grove stykker.
Skyld cherrytomaterne og halver dem.
Tilføj salatbladende og tomaterne i en skål.
Dryp olivenolie og citron saft over salaten.
Varm en tør pande op og kom pinjekerner på.
Risk dem til de er let gyldne.
Husk at rører rundt i dem så de ikke brænder på.
Hæld pinjekernerne over salaten.
Velbekomme!
Tips og tricks...
Mangler du ideer til hvad der kunne passe godt som hovedret till dette tilbehør så prøv enten vores lækre stegte laks eller vores saftige oksesteg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldags oksesteg i stegeso
Gammeldags oksesteg i stegesoBrun kødet i en gryde i margarine og drys med salt og peber.P...
Brød med tørrede frugter
Kog havregryn og mælk til grød og lad den køle lidt af. Udblød gæri lidt af grøden og hæl...
Gedeostedressing
Bland majsolie, smuldret gedeost, rødvinseddike, hakket oregano, kommen og stødt nellike i...