Sommer Vegetarisk Vinter Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 740 calories 65.9875 carb 62.75 fat 23.71 fiber 44.72 protein 18.995525 fat 4.43 sugar

Video: Græskarrisotto

Græskarrisotto

Græskarrisotto

Græskarrisotto
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

5 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 07/09-2020

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Risotto - endnu en italiensk klassiker

Der er mange måder at lave risotto på. Man kan lave den med forskelligt slags kød, fisk og grøntsager. Retten stammer fra Norditalien, og de fleste risottoretter indeholder hvidvin, smør og løg - det er alt sammen med til at give retten sin cremede konsistens.


I Italien er risotto ofte en forret, men i mange andre lande fungerer den som en hovedret. Vi kan desuden befale at servere noget lækkert hjemmebagt brød til, som er inspireret af det italienske køkken - såsom vores populære foccacia eller ciabatta. Hvis du er generelt er vild med risotto, så skal du tage et kig på flere af vores skønne risottoretter.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Portvinspocheret pære med risbudding

Vegetar
Fedtfattig mad

Pærerne skrælles.Sukkerlage: Kog vand, nelliker, kanel, sukker og portvin op og kom pærern...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2160
Opskrift

Bryllupskage med chokolade- og jordbærcreme

Vegetar
Proteinrig mad

Opskrift på bryllupskage i tre etager.Hver kage består af 4 bunde og to slags fyld, lys ch...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3440
Opskrift

Mexicansk tunsalat

Fiskeretter

Bland tun, hakkede oliven, forårsløg og selleri i en stor skål. Vend det godt sammen.Bland...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1888

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag