Video: Kransekage med nougat
Kransekage med nougatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Marcipan
-
100 gram Flormelis
-
1 stk Æggehvide
-
100 gram Nougat
-
150 gram Mørk chokolade
-
2 stk Æggehvide
-
2 deciliter Flormelis
Kransekage med nougat
Riv marcipanen groft og ælt den sammen med flormelis og æggehvide.
Del dejen i fire stykker. Rul dem til fire pølser. Pres dem derefter flade.
Læg nougatstykker på midten og saml dejen omkring dem.
Du skal nu gerne have en trekantet stang med nougaten lukket godt inde.
Skær stængerne i de ønskede størrelse og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kransekagerne i en forvarmet ovn på 200 grader i 10-15 minutter.
Lad efterfølgende kransekagerne køle af på pladen.
Chokoladebund:
Smelt chokoladen i et vandbad.
Pensl de afkølede kransekager med chokoladen.
Sæt kransekagerne på bagepapir, og kom dem i køleskabet i en halv times tid, eller indtil chokoladen er stivnet.
Glasur:
Når chokoladebunden er stivnet, tages kransekagerne ud.
Rør æggehvider og flormelis sammen, kom det i en sprøjtepose, og pynt kransekagerne med glasuren.
Dine kransekager med nougat er nu færdige - velbekomme!
Kransekage med nougat-overraskelse
Kransekage smager fantastisk. Det smager faktisk så dejligt, at man kan undre sig over, at man næsten kun spiser det én gang om året. Her har vi et fint bud på et lille twist på den klassiske kransekage. En kransekage bliver absolut ikke ringere af, at man fylder dem med blød, lækker nougat.
Inspiration til nytårsmenuen?
Hvis ikke sulten kan holdes stangen helt indtil, at kransekagen bliver serveret på slaget 12, så har Opskrifter.dk gode forslag til, hvad der kan komme på nytårsbordet. Læg fx fra land med en lækker hummersuppe og lav en lækker entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce til hovedret. Det hele kan rundes af med en lækker panne cotta til dessert, og så skulle du vist også kunne klare dig helt indtil kl. 12. Godt nytår!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Victoriafisk med mandelpanering
Blend mandler til mel.Vask fisken og skær den i portionsstykker.Panering: Vend fisken i æg...
Kyllingebryst med bagte tomater
Sådan laver du kyllingebryst og bagte kartoflerRød og gul peber, og hvidløgs fed hakkes el...
Marokkansk Lammegryde
Skær kød ud i store tern skræl løg, og halver. Brun dem i en gryde(uden fedtstof) så de næ...