Video: Syltede valnødder
Syltede valnødderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Valnød
-
400 gram Sukker
-
2 stk Appelsin
-
3 deciliter Vand
-
1 stk Kanelstang
-
1 stk Vanillestang
-
3 stk Stjerneanis
Sådan laver du syltede valnødder
Rist nødderne, enten i ovnen eller på en pande.
Kog sukker, vand, appelsinsaft og -skal, kanel, vanillekorn og -stang og anisstjerner sammen i en gryde til lagen begynder at tykne.
Hæld massen over nødderne i et sylteglas.
Her skal det stå at trække, jo længere desto bedre.
Traditionelt spises de med andre syltede godter, ost og kødpålæg. Men syltede valnødder er også gode i oksekøds- eller lammegryderetter.
Spørgsmål:
Hej Kok. Hvor længe skal de min. stå og trække? Og skal glasset ikke skylles i atamon? Hilsner Else Karla
Svar:
Hej , du kan spise det dagen efter , atamon ? God ide' , men med så meget sukker så er det ikke nødvendigt
Mvh Tomas
opskrifter.dk
17/11-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Andebryst confit med enebær og peberfrugt relish
Andebryst confit med enebær og peberfrugtrelishBlend halvdelen af enebærrene, salt, timian...
Bananer i kokosmælk
Skræl bananerne og skær hver i 3-4 stykker. Sæt kokosmælk og sukker over i en gryde og l...
Tomat- og nuddelsuppe
Hak og svits løget. Tilsæt oksekødet, og svits det til det er brunet. Tilsæt salt og peber...