Video: Rodfrugtsuppe
RodfrugtsuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Jordskok
-
4 stk Kartofler
-
0.5 stk Bladselleristilk
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Løg
-
50 gram Smør
-
1 spsk Frisk salvie
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
1.5 liter Grøntsagsbouillon
Pynt
-
4 spsk Frisk purløg
-
0 Creme fraiche 38%
Skræl jordskokker, kartofler, selleri og gulerødder og skær dem i skiver.
Skær løgene i tynde skiver. Svits alle grøntsagerne i smør.
Tilsæt salvie, salt, peber og bouillon når de er svagt gyldne.
Læg låg over gryden og lad alt snurre til grøntsagerne er gennemmøre, ca. 1 time.
Tag grøntsagerne op og purer dem, inden de kommes tilbage i suppen. Pynt med creme fraiche og purløg på hver tallerken suppe inden servering.
Servér med brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinemørbrad med mangochutney
Sådan laver du svinemørbrad med mangochutney Mangochutney: Hak løg og ingefær fint. Opvarm...
Gode madpakkeboller
Gode madpakkeboller, fremgangsmåde:Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt yoghurt, salt, su...
Tunsalat
TunsalatDryp olien af tunfisken. Pil hvidløgsfedene og halvér dem. Purér tunfisk og hv...