Video: Syltede pærer
Syltede pærerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Pære
-
3 deciliter Æbleeddike
-
2 deciliter Flormelis
-
1 spsk Krydderiblanding
-
1 stk Kanelstang
-
1.2 tsk Stødt muskatnød
-
1.2 tsk Allehånde
Syltede pærer
Søde og smagfulde, syltede pærer er en sjov overraskelse på ethvert ostefad, sandwich eller salat. Det er enkelt at lave med kun få ingredienser og omkring 5 minutters arbejdstid. Disse dejlige pærer er en skøn efterårsspise. Tyndt skåret pærer placeres i et glas og dækkes med en saltlage, der er krydret med kanel, muskatnød og allehånde. Æblecidereddike giver pærerne den perfekte kraftfulde smag med et strejf af sødme.
Sådan laver du syltede pærer
Del pærerne mellem to 2,5 dl glas (med låg).
Bring eddike, sukker, syltekrydderi, kanel, muskatnød og allehånde i kog i en stor gryde ved medium-høj varme.
Sænk varmen til lav og lad det simre, indtil sukkeret er opløst. Kassér kanelstaven.
Fordel eddikeblandingen forsigtigt i de to glas.
Put låg på glassene og sæt det i køleskab i mindst 1 time.
Syltede pærer kan holde sig i køleskabet i op til 5 dage.
Syltede pærer som tilbehør
Syltede pærer er en fantastisk tilføjelse til din ostetallerken og passer perfekt til cheddar. De smager også fantastisk i en grillet ostesandwich og en salat fra kedelig til himmelsk på få sekunder. Læg dem på en skiveskåret baguette og top med kandiserede valnødder som en hurtig forret, der er klar på få sekunder.
Vild med syltning?
Syltede grønne tomater er skønne, og vi har flere skønne opskrifter på syltning. Prøv f.eks. vores syltede grønne tomater, syltede chilier eller syltede rødbeder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalvesteg
Først hakkes løg og hvidløg, herefter lægges hvidløg, peber, laurbærblade, enebær og kød i...
Kanelkage
Sådan laver du kanelkage Fedtstof og sukker røres godt sammen.Herefter røres mælken i...
Helleflynder steak
Helleflynder Rids skindet på begge sider, pensl med olie og krydr med salt og peber. Steg...