Video: Oksekødscurry med kokosmælk
Oksekødscurry med kokosmælkKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Ingefær
-
1 stk Æbler
-
1 spsk Rød karrypasta
-
1 stk Grøntsagsbouillon
-
1.5 deciliter Vand
-
1.5 deciliter Tør vermouth
-
1 stk Løg
-
250 gram Culotte
-
1 spsk Olie
-
2 tsk Sukker
-
50 gram Kokosmælk
-
50 gram Creme fraiche 18%
Skræl og riv ingefæren.
Skræl og skær æblet i både.
Del hver båd i to.
Pisk kogende vand, vermouth, bouillonterning og karrypasta sammen.
Pil og hak løget i skiver. Skær kødet ud i tynde skiver.
Varm olien i en wok og brun kødet heri.
Skub kødet til siden, tilsæt løg og sukker og brun disse.
Tilsæt æblestykker og ingefær. Hæld væden over.
Bland det hele forsigtigt, læg låg på og lad det simre i 10 min.
Tilsæt kokosmælk og rør forsigtigt til den er opløst.
Til sidst tilsættes creme fraiche og retten smages til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Muffins med hvid chokolade og blåbær
1) Rør smør og sukker sammen, til det er blødt.2)Pisk æggene i et ad gangen, og tilsæt cre...
Hollandaisesauce
Gør først vandbadet klar, så du ikke behøver at fumle med det senere: en stor gryde fyldes...
Hyben chutney
Hyben chutneyDe rensede hyben koges sammen med udkernede æbler skåret i både. Blend og sig...