Video: Kylling Korma med Rosiner
Kylling Korma med RosinerKøkken:
Ingredienser:
Indisk
14
Tilberedningstid
12 timer 40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kyllingebryst
-
2 spsk Garam masala krydderi
-
1 tsk Tørret chili
-
1 tsk Gurkemeje
-
10 gram Ingefær
-
1 stk Lime
-
2 deciliter Græsk yoghurt 2 %
-
2 spsk Tomatpure
-
400 ml Kokosmælk
-
1 deciliter Hakkede mandler
-
2 spsk Frisk koriander
-
2 Rosiner, håndfuld
-
5 Modne tomater
-
1 Rød peberfrugt
Lækker ret med kylling i korma sauce og ris
Marinade til kylling (gerne natten før):
Start med at skære kyllingebryst i mindre tern eller strimler og kom stykkerne op i en skål.
Bland den græske yoghurt med garam masala pulver, chili, gurkemeje, fintrevet ingefær og lime.
Vend det hele godt sammen og stil på køl.
Inden servering:
Efter kødet har marineret natten over, så kom kokosolie i en sauterpande eller en gryde.
Sæt samtidig dine ris over.
Vend det marinerede kød sammen med marinaden i gryden, og steg grundigt under omrøring.
Tilsæt tomatpuré og kokosmælk.
Mens retten simrer, skæres peberfrugten og tomaterne i små tern og kom dernæst grøntsagerne i gryden.
Blend rosinerne, så de bliver til en slags puré og rør det sammen med de hakkede mandler i retten.
Smag til med salt og peber.
Server evt med koriander på toppen.
Tips
Er du ikke til rosinpuré kan du komme dem hele i retten i stedet. Det tilføjer stadig en sødme til retten.
Vil du udforske den indiske madkultur, kan du også prøve denne opskrift på den klassiske og populære indiske ret Chicken Tikka Masala
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marcipan-æblekage
Dej: Rør sukker og smør godt og rør æggene i et ad gangen.Bland mel, bagepulver og vanilje...
Grønkålschips
Sådan laver du grønkålschips Pluk bladene fra stilken, skyl dem grundigt, og del dem i mun...
Urte- og krydderstegt oksemørbrad med rødvinssauce
Beregn ca. 125-175 g.mørbrad pr.person (afhængigt af om der serveres forret/dessert) Sauc...