Video: Chicken Tikka Masala
Chicken Tikka MasalaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Indisk
Hovedret
18
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Yoghurt naturel
-
1 spsk Citronsaft
-
1 tsk Kanel
-
2 tsk Paprika
-
2 tsk Peber
-
1 spsk Hakket ingefær
-
3.4 tsk Køkkensalt
-
3 stk Kylligebryst i tern
-
1 tsk Malet kommen
Tilbehør
-
1 spsk Usaltet smør
-
1 stk Hakket hvidløg
-
1 stk Rød chili
-
1 tsk Malet kommen
-
2 tsk Paprika
-
2 tsk Køkkensalt
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
-
0.5 stk Ananas i tern
-
1 stk Hakkede tomater i dåse
Sådan laver du Chicken Tikka Masala
Først lav en marinade hvori du lægger kyllingebryst skåret i tern. Lad kødet i minimum en time.
Marinade
1 dl yougurt
1 spsk citronsaft
1 tsk malet kommen
1 tsk kanel
2 tsk paprika (kan erstattes af cayenne peber)
2 tsk sort peber
1 spsk frisk hakket ingefær
3-4 tsk salt
3 stk kyllingbryst i tern eller på 4 pinde
Når kyllingebrystet er færdigmarineret skal de resterende ingredienser listet under 'tilbehør' tages i brug.
Kom smør i en gryde, tilsæt hvidløg og chili, steg af og tilsæt kødet steg videre ved medium varme.
Tilsæt derefter resten af ingredienserne og lad retten simre ca. 20-30 min.
Serveres med kogte ris og naan brød.
Velbekomme!
Tikka Masala kan også laves vegetarisk , tilsæt grønne linser i stedet for kødet og kog med .
Lav med stor fordel dine egne naan brød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling med hvidløg, basilikum og persille
Forvarm en ovn til 175°C. Smør et ovnfast fad. Fordel halvdelen af persille og basiliku...
Halloween - Edderkoppekager
Sådan laver du halloween - edderkoppekagerTænd ovnen på 185 grader. Smelt margarine...
Stegte rejeflûtes
Rør en fars af rejer, presset hvidløg, hakket ingefær og løg, sammenrørt æg, salt, peber o...