Video: Chicken Tikka Masala
Chicken Tikka MasalaKøkken:
Ingredienser:
Indisk
18
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Yoghurt naturel
-
1 spsk Citronsaft
-
1 tsk Kanel
-
2 tsk Paprika
-
2 tsk Peber
-
1 spsk Hakket ingefær
-
3.4 tsk Køkkensalt
-
3 stk Kylligebryst i tern
-
1 tsk Malet kommen
Tilbehør
-
1 spsk Usaltet smør
-
1 stk Hakket hvidløg
-
1 stk Rød chili
-
1 tsk Malet kommen
-
2 tsk Paprika
-
2 tsk Køkkensalt
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
-
0.5 stk Ananas i tern
-
1 stk Hakkede tomater i dåse
Sådan laver du Chicken Tikka Masala
Først lav en marinade hvori du lægger kyllingebryst skåret i tern. Lad kødet i minimum en time.
Marinade
1 dl yougurt
1 spsk citronsaft
1 tsk malet kommen
1 tsk kanel
2 tsk paprika (kan erstattes af cayenne peber)
2 tsk sort peber
1 spsk frisk hakket ingefær
3-4 tsk salt
3 stk kyllingbryst i tern eller på 4 pinde
Når kyllingebrystet er færdigmarineret skal de resterende ingredienser listet under 'tilbehør' tages i brug.
Kom smør i en gryde, tilsæt hvidløg og chili, steg af og tilsæt kødet steg videre ved medium varme.
Tilsæt derefter resten af ingredienserne og lad retten simre ca. 20-30 min.
Serveres med kogte ris og naan brød.
Velbekomme!
Tikka Masala kan også laves vegetarisk , tilsæt grønne linser i stedet for kødet og kog med .
Lav med stor fordel dine egne naan brød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blow Job
Hæld ingredienserne i et shotglas og top med flødeskum. Drinken løftes uden hændernes hjæl...
Helstegt mørbrad med rosti og rødvinssauce
Oksemørbraden:Start med at afpudse mørbraden for sener. Varm ovnen op og brun mørbraden I...
Klassisk andesteg med brun sovs og rødkål til mortensaften
1. Forbered anden:Tænd ovnen på 160°C varmluft. Skyl anden indvendigt og udvendigt, og dup...