Video: Panerede koteletter med stegte ris
Panerede koteletter med stegte risKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
14
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
25 gram Usaltet smør
-
2.3 deciliter Jasminris
-
4 stk Finthakket hvidløg
-
1 stk Æg
-
1 tsk Karry
-
600 gram Blandede grøntsager
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
1 stk Æg
-
2 deciliter Rasp
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
4 stk Koteletter
-
25 gram Usaltet smør
Brug enten rester af risen fra dagen før, eller kog en portion så den kan nå at køle lidt af.
Smelt fedtstoffet på en pande, og svits hvidløgene hurtigt.
Hæld derefter risen på panden, og rør lidt rundt.
Pisk et æg godt sammen i en kop, og hæld den over i risblandingen, og rør godt sammen med karry.
Bland grøntsagerne i, tilsæt salt og peber, og server når grøntsagerne er blevet varme.
Hvis man har lyst, kan man også blande kød i tern (som fx nakkekoteletter) i retten, og så nøjes med ris-retten til aftensmad :-)
Pisk et æg sammen i en dyb tallerken og tilsæt salt og peber.
Lav en anden tallerken med rasp, salt og peber.
Bank koteletterne så flade som du kan, og dyp så først i æggeblandingen og derefter raspblandingen.
Smelt smør/margarine på en pande, og læg så koteletterne på.
Jeg plejer at vende koteletterne efter et minuts tid, så begge sider kan nå at få en pæn og sprød overflade.
De skal have en 10 minutters tid på begge sider, men når begge sider har fået en flot brun farve er koteletterne færdige.
Er du i tvivl så skær igennem!
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jule-oksemørbrad
Mørbraden gnides med hvidløgspulver, salt og peber. Baconen skæres i små stykker. Baconen...
Chokoladeroulade
Smør(ca. 75 g) røres med sukker og æg piskes i ét ad gangen. Sigt mel, kakao og bagepulver...
Hasselbackkartofler
HasselbackkartoflerHasselbackkartofler er nok den mest imponerende slags kartofler. Det er...