Sommer Vinter Efterår Snacks & Tilbehør Forår
Nutrition facts: 96 calories 50.62 carb 23.92775 fat 15.45 fiber 25.6325 protein 13.6605 fat 4.6 sugar

Video: Tomatsauce

Tomatsauce

Tomatsauce

Tomatsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 03/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tomatsauce kan bruges til mange ting

Den klassiske tomatsauce kan bruges til flere forskellige retter eller som dyppelse. Du kan eksempelvis bruge den som tomatsmørrelsen til din pizza, inden du kommer din ost og toppings på. Tomatsauce er desuden god som dyppelse til blandt andet vores populære nachos med kylling, som et alternativ til salsa eller vores sprøde grissini.


Hvis du laver nok af tomatsaucen, kan den også bruges som base til kødsovs, bolognese, lasagne eller osso buco - for bare at nævne nogle eksempler. Hvis du kan lide bacon, kan det være rigtig lækkert at tilføje det i tomatsaucen, når du sautere hvidløg. Det kan nemlig være med til at give ekstra god smag til ens retter.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Smøreost med blåskimmel, portvin og valnød

Vegetar

Blend ost, smør og portvin i en foodprocessor eller blender, til det er jævnt og glat.Blan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3294
Opskrift

Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honning

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. Skær baguetten i ½ cm tykke skiver på tværs. Smør gedeost på hver...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4792
Opskrift

Rabarbercrumble

Vegetar

Sådan laver du rabarbercrumble Bland rabarberne med halvdelen af sukkeret, og fordel dem i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2605

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag