Sommer Vinter Efterår Snacks & Tilbehør Forår
Nutrition facts: 1313 calories 50.62 carb 23.92775 fat 15.45 fiber 25.6325 protein 13.6605 fat 4.6 sugar

Video: Tomatsauce

Tomatsauce

Tomatsauce

Tomatsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Tilbehør

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 03/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tomatsauce kan bruges til mange ting

Den klassiske tomatsauce kan bruges til flere forskellige retter eller som dyppelse. Du kan eksempelvis bruge den som tomatsmørrelsen til din pizza, inden du kommer din ost og toppings på. Tomatsauce er desuden god som dyppelse til blandt andet vores populære nachos med kylling, som et alternativ til salsa eller vores sprøde grissini.


Hvis du laver nok af tomatsaucen, kan den også bruges som base til kødsovs, bolognese, lasagne eller osso buco - for bare at nævne nogle eksempler. Hvis du kan lide bacon, kan det være rigtig lækkert at tilføje det i tomatsaucen, når du sautere hvidløg. Det kan nemlig være med til at give ekstra god smag til ens retter.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Italiensk pizzadej

Vegetar
Vegansk Mad

Sådan laver du italiensk pizzadej En pizza, med hjemmelavet pizzadej, bliver noget helt an...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2068
Opskrift

Bananfritter med marinerede jordbær

Vegetar

Skær jordbærrene i kvarte og marinér dem i cognac og flormelis. Dej: Rør æg, mælk, me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1574
Opskrift

Sød Gammeldags mørdej

Vegetar

Hak fedtstoffet ned i melet og findel det med fingrene, indtil "dejen" har en smulret kons...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2555

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag