Sommer Vinter Efterår Snacks & Tilbehør Forår
Nutrition facts: 96 calories 50.62 carb 23.92775 fat 15.45 fiber 25.6325 protein 13.6605 fat 4.6 sugar

Video: Tomatsauce

Tomatsauce

Tomatsauce

Tomatsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 03/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tomatsauce kan bruges til mange ting

Den klassiske tomatsauce kan bruges til flere forskellige retter eller som dyppelse. Du kan eksempelvis bruge den som tomatsmørrelsen til din pizza, inden du kommer din ost og toppings på. Tomatsauce er desuden god som dyppelse til blandt andet vores populære nachos med kylling, som et alternativ til salsa eller vores sprøde grissini.


Hvis du laver nok af tomatsaucen, kan den også bruges som base til kødsovs, bolognese, lasagne eller osso buco - for bare at nævne nogle eksempler. Hvis du kan lide bacon, kan det være rigtig lækkert at tilføje det i tomatsaucen, når du sautere hvidløg. Det kan nemlig være med til at give ekstra god smag til ens retter.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fasan med bacon, citronskal og rosmarin

Kødretter
Fjerkræ

Krydr fasanen godt med groft salt og peber, og lad den stå ved stuetemperatur en lille tim...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 17685
Opskrift

Æblesalat

Vegetar
Vegansk Mad

Skyl frugt og grønsager, undlad at skrælle æblet. Skær æble og grønsager i små stykker, o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1728
Opskrift

Aubergineruller

Vegetar
Proteinrig mad
Vegansk Mad

Tænd ovnen på 200°. Skær auberginen i tynde skiver på den lange led. Blancher dem hurt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1846

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag