Video: Blomkålskager med ost
Blomkålskager med ostKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 stk Blomkål
-
15 gram Finthakket bredbladet persille
-
50 gram Revet parmesan
-
2 stk Æg
-
4 spsk Hvedemel
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
0 Olivenolie
Placer blomkål i en stor gryde med vand og kog indtil de er bløde.
Hæld vandet fra og lad afkøle.
Blomkålen skal være så tør som muligt, så lad den afkøle på en rist eller i et dørslag.
Når blomkål er kold at røre ved, plukkes den fra hinanden i små buketter ved hjælp af en gaffel eller dine hænder.
Læg de små buketter i en stor skål.
Bland persille og ost i en lille skål.
Tilsæt blandingen til blomkål sammen med pisket æg.
Bland godt.
Drys med mel, salt og peber og bland indtil det ligner pandekagedej.
Tilføj mere mel efter behov for at binde ingredienserne sammen.
Opvarm en stor stegepande over medium-høj varme.
Tilsæt så olivenolie til at være en tomme dyb.
Ved hjælp af en spiseske, læg blomkålsblandingen på panden som en frikadelle/klatkage.
Steg i olivenolie til de er gyldne brune, ca 2 minutter på hver side.
Afdryp på fedtsugende papir. Gentag med resterende blomkålsblanding.
Serveres med varm sauce eller en anden favorit dypning sauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cowboy toast
Cowboy toastFørst kommer du oksekødet i en skål, og rører det sammen med engelsk s...
Bagte jordskokker med grønkålssalsa
Bagte jordskokker Ovnen tændes på 230 grader Jordskokkerne skrubbes med en stiv...
Varm pastasalat med svampe og radicchio
Kog pastaen al dente i en gryde.Skær champignoner og shiitakesvampe i skiver. Varm halvdel...