Video: Oksemørbrad fyldt med svampe
Oksemørbrad fyldt med svampeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
800 gram Oksemørbrad
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
300 gram Østershat
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Hvid peber
-
2 deciliter Rødvin
-
1 deciliter Balsamico
-
2 kvist Frisk timian
-
4 stk Bagekartoffel
-
20 stk Grøn asparges
Mørbraden skæres i 200 grams-stykker.
Fyld:
Løg, hvidløg, østerhatte, salt og peber svitses i en gryde.
Rødvin, balsamico og timian tilsættes.
Koges ned til næsten al væsken er væk.
Blendes herefter til puré.
Når svampepuréen er kold skæres en slids i hver steak i siden.
Fyld med svampepuré i slidserne.
Steaks steges på en varm pande til de er brune på begge sider.
Eftersteges i ovn i 6 min. på 200°C.
Kartoflerne vaskes og bages i ovn i 60 min. ved 170°C.
Anret de fyldte steaks med dampede asparges og bagte kartofler.
Vin - Exmoor Cabernet Sauvignon - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Xanadu (Rathbone), Grampians, Australien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Exmoor Cabernet SauvignonExmoor er Xanadu's forbedrede pendant til "Next of Kin"-serien, der byder på strukturerede hverdagsvine i flot harmoni og balance og til en yd... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Persillesmør er velegnet til asparges og kartoflerne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krydret lever
Skær leveren i meget tynde skiver. Varm olien i en stor stegepande. Svits skiveskårne løg,...
Tortilla-trekanter med chili og lime
Forvarm ovnen til 175°C. Rør paprika, chilipasta, cayennepeber, salt, citronsaft og olie s...
Fuldkornsboller
Opløs gær med det lunkne vand i en stor skål.Tilføj salt og olie. Rør sammen. Tilføj til s...