Video: Nigiri sushi
Nigiri sushiKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
3
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
200 gram Sushiris
-
400-500 gram Laksefilet
-
1-2 tsk Wasabi
* Skær laksen i korte skiver på skrå, ca. 4 mm tykke. * Kom koldt vand i en skål til at dyppe fingrene i. * Fugt fingrene med lidt vand, og form de kogte ris til en lille oval risbolle i hånden. Tryk risene, til de hænger godt sammen. * Smør lidt wasabi på den ene side af et stykke laks, og læg risbollen ovenpå. * Tryk ris og fisk godt sammen, og anret nigiri sushien med fiske-siden opad på et fad. Servér med syltede ingefær, sojasauce og evt. ekstra wasabi.
Tip: Lav evt. en hel portion sushiris, brug halvdelen af risene til California Rolls, og lav Nigiri sushi af resten.
I stedet for rå laks kan du bruge røget laks i skiver.
Skær lakseskiverne i 4 cm brede stykker, så fisken kan dække det meste af risbollen.
Brug 150-200 g røget laks til ½ portion sushiris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnbagt skrubbe i limesauce
Varm ovnen op til 180°C. Klip finner og hale af skrubberne og flå dem. Rens dem og sk...
Grønsagslasagne med fuldkornspasta og grøn salat.
Kog pasta(helst fuldkorn) som anvist på pakken (det er altid en god ide at koge pasta plad...
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og bønner
Stegt flæsk er af danmarks nationalretter. Et robust måltid, der er ekstra godt, når det e...