Video: Masalakylling med grønsager
Masalakylling med grønsagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Kyllingefilet
-
2 tsk Flydende fedtstof
-
1 tsk Garam masala krydderi
-
5 stk Forårsløg
-
1.4 stk Blomkål
-
1.2 stk Gul peberfrugt
-
100 gram Cherrytomat
-
0 Salt
-
0 Peber
Kyllingefileterne gnides med Masala og steges i fedtstoffet ca. 4 min. på hver side. fileterne tages af panden og holdes varme. Forårsløgene renses og snittes i ca. 2 cm skrå stykker. Blomkålen deles i små buketter. Peberfrugten renses og skæres i tynde strimler. Grønsagerne svitses på panden i ca. 5 min. Cherrytomaterne halveres og tilsættes. Grønsagerne krydres med salt og peber. Kyllingefileterne lægges på grønsagerne. SERVERING. Masala-kylling med grønsager serveres med løse ris f.eks. basmati-ris, jasmin-ris eller pasta.
TIP/VARIATION: Grønsagerne kan varieres med friske grønne bønner, squash, broccoli, gulerødder, sukkerærter m.m.
Kalkunbryst i strimler kan anvendes i stedet for kyllingefilet
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Galette- boghvedepandekage
Kom begge slags hvedemel i en skål og slå æggene i et efter et. Tilsæt mælk, vand og en l...
Chokolade kage
Smeltet smør, æg og sukker piskes Cacao, mel, vaniljesukker og bagepulver blandes og tils...
Kaningryde
De finthakkede løg og hvidløg svitses i rigelig olie, til løgene er let gyldne. Kødet brun...