Video: Culottesteg
CulottestegKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Culotte
-
4 stk Hvidløgs fed
-
0 Salt
-
0 Peber
Sådan laver du culottesteg
Dup culottestegen tør med køkkenrulle.
Brug en skarp kniv til at fjerne sener og overflødigt fedt fra undersiden af culottestegen.
Rids fedtlaget på oversiden af stegen i tern.
Gnid salt og peber ind i sprækkerne sammen med presset hvidløg.
Sæt stegen på en rist i en forvarmet ovn på 175 grader.
Sørg for at have en bradepande under risten for at opsamle saft fra stegen.
Når stegen har en kernetemperatur på ca. 60 grader, er culottestegen rosa og klar til at blive taget ud af ovnen.
Pak stanniol omkring stegen, og lad den hvile i 10-15 minutter, før du skærer den ud.
Sørg for at skære på tværs af kødets tråde; dette sikrer et mørt stykke kød.
God appetit!
1980'erne gav os..
...digitale armbåndsure, Duran Duran og pastelfarver. Men det gav os også culottesteg, og det er vi stadig taknemmelige for her på opskrifter.dk. Derfor vil vi så gerne dele denne opskrift på lørdagsstegen over dem alle: culotten.
Servér evt. stegen med flødekartofler og en frisk salat til.
Går du all in på 80’erne?
Så er der ingen vej udenom en rejecocktail til forret og bananasplit eller citronfromage til dessert.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat + Kylling Cæsar med blomkål og kylling
Sådan laver du cæsar med blomkål og kylling: 1. Steg kyllingen i olie på en varm pande, o...
Tomatsovs til pizza
Tomatsovs til pizzaHak dit løg, pres hvidløgsfedet og svits det dernæst i olivenolie. Brug...
Hindbærmousse med nøddebund
Hindbærmousse på nøddebundRist hasselnødderne let på en pande eller i ovnen ved 200c i ca....