Video: Tunsalat
TunsalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 dåse Tun i olie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Kapers
-
2 spsk Citronsaft
-
0.5 deciliter Tør hvidvin
-
2 spsk Olivenolie
-
2 spsk Creme fraiche 18%
-
0 Salt
-
0 Peber
Pynt
-
2 kvist Frisk persille
Tunsalat
Dryp olien af tunfisken.
Pil hvidløgsfedene og halvér dem.
Purér tunfisk og hvidløg sammen med kapers, citronsaft, hvidvin og olie med en stavblender.
Rør cremefraiche i og smag til med salt og peber.
Pynt med finthakket eller hel persille.
Velbekomme!
Spørgsmål:
hej kok vil bare høre om man til denne opskrift kan bruge tun i vand i stedet for i olie, fromage frais i stedet for creme fraiche og skære ned på oliven olien? på forhånd tak!
Svar:
Det kan du sagtens - prøv dig lidt frem, så finder du nok ud af hvor meget / lidt olivenolie du behøves at bruge - det har jo også lidt med konsistensen at gøre.
Koldpresset rapsolie og olivenolie hører til den sunde gruppe af fedtstoffer, som det er en god ide at få en lille smule af hver dag.
Fedtstoffer i mælkeprodukter er det til gengæld en rigtig god ide at spare på.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
16/10-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks med linser og grøntsager
Drys laksen med lidt salt og peber. Fordel hakkede urter på laksefileterne og pak hvert st...
Blue Hawaiian
Blend rom, likør, juice og mælken med en kop is i en elektrisk blender ved høj hastighed....
Mexicanske kødboller med salsa
Fjern skorpen og riv brødet i grove stykker og opblød det med mælken i en skål i 2 minutte...