Video: Gammeldags oksesteg i stegeso
Gammeldags oksesteg i stegesoKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
750 gram Oksetykkam
-
15 gram Margarine
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Peber
-
2.3 stk Skalotteløg
-
2 stk Gulerod
-
2.5 deciliter Vand
-
25 gram Smør
-
1 spsk Hvedemel
-
1 deciliter Rødvin
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Peber
-
1.2 spsk Kulør
Gammeldags oksesteg i stegeso
Brun kødet i en gryde i margarine og drys med salt og peber.
Placer det i en gennemvædet stegeso.
Skær løgene i kvarte, skræl gulerødderne, del dem i stave og læg både løg og gulerødder i en lille bradepande.
Sæt bradepanden i en varm ovn og hæld lidt vand ved.
Steg kødet til det er meget mørt ved 200 grader C. i 2-3 timer.
Sigt skyen fra bradepanden i en gryde og jævn det med smørbolle, smag til med salt og peber og farv med lidt kulør.
Server med fx hvide kartofler, kogte grønsager og evt. sukkerbrunede løg og surt.
Enjoy!
Andre opskrifter der kan tilberedes med brug af stegeso?
Se fx vores opskrifter på en citronmarineret lammekølle eller en engelsk mørbrad i stegeso.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nakkekamkoteletter i folie
Nakkekamkoteletten brunes på panden, drysses med salt og peber, lægges på et stort stk....
Citronkage med blåbær
Varm ovnen op til 180 grader. Knus kokosmel sammen med 1 spsk sukker, i en foodprocessor e...
Råkost
Sådan laver du råkost:Riv æble og gulerod på rivejern.Pres saften af en citron og rør sukk...