Kalkungryde med ris

Kalkungryde med ris
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: Denne ret er velegnet som mad over bål. Du kan med fordel anvende en "Høkasse" når der koges ris: Tag en tom kasse og pak gryden ind i først en gammel avis og derefter et tæppe eller en sovepose og sæt det hele i kassen. Gryden skal være i kog, når den pakkes ind. Fordelen er at det ikke brænder på.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kalkunschnitzel i wok

Fjerkræ

Halvér kalkunschnitzlerne på langs, skær dem så på tværs i fine strimler, kun godt 1 cm br...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grøntsagsfrittata

Vegetar

Skyl squashene og skær enderne af. Skær dem i små skiver og dernæst i tynde strimler. Pil...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Dobbelt Brownie

Vegetar

Lav først den mørke dej. Hak den mørke chokolade groft og smelt den over vandbag. Rør det...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag