Kalkungryde med ris

Kalkungryde med ris
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: Denne ret er velegnet som mad over bål. Du kan med fordel anvende en "Høkasse" når der koges ris: Tag en tom kasse og pak gryden ind i først en gammel avis og derefter et tæppe eller en sovepose og sæt det hele i kassen. Gryden skal være i kog, når den pakkes ind. Fordelen er at det ikke brænder på.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bedstemors kanelsnegle

Vegetar

Dej blandes og får lov at hæve i 10-15 minutter. Imens blandes margarine, sukker og kan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Brændt spidskål

Vegetar
Vegansk Mad

Rens kålen og del det på midten. Varm en pande op ved så høj varme som muligt. Smør kåle...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Dea Lea

Ryst ingredienserne med is, og si over isterninger i et afkølet cocktailglas.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag