Video: Kalkungryde med ris
Kalkungryde med risKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kalkunbryst
-
3 stk Grofthakket løg
-
375 gram Cocktailpølse
-
1 kg Frosen ærter
-
3 spsk Olie
-
6 deciliter Vand
-
1 stk Grøntsagsbouillon
-
750 gram Parboilede ris
-
1.5 liter Vand
-
2 tsk Bordsalt
-
3 tsk Gurkemeje
-
3 stk Grøn peberfrugt
Sådan laver du kalkungryde
Kalkun skæres i tern og svitses i gryden sammen med løg i lidt olie.
Vand og bouillonterning tilsættes og retten småsnurrer i ca.½ times tid.
Cocktailpølser, de frosne ærter og grøn peberfrugt i tern tilsættes og det hele koges videre til ærterne er fuldt optøede. Smag til med salt og peber.
Ris
Vand og salt bringes i kog og risene tilsættes.
Når det har kogt i ca. 12 min. tilsættes gurkemeje, og risene koger videre ved meget svag varme.
Velbekomme!
Til bålet
Denne ret er velegnet som mad over bål. Du kan med fordel anvende en "Høkasse" når der koges ris: Tag en tom kasse og pak gryden ind i først en gammel avis og derefter et tæppe eller en sovepose og sæt det hele i kassen. Gryden skal være i kog, når den pakkes ind. Fordelen er at det ikke brænder på.
Kalkun retter
Der er flere super lækre opskrifter på kalkun retter her på siden. Blandt de populær findes Engelske kalkunfrikadeller og Mexikanske pandekager med kalkunfyld som du måske kan lad dig inspirere af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Scones
SconesBland hvedemel, sukker, salt og bagepulveret sammen. Smørret smuldres lige så s...
Tiramisu
TiramisuÆggehviderne piskes først stive, derefter pisker du æggeblommer og sukker til det...
Vegetarburger
Vegetar burgerRiv rødbederne og gulerødder fint. Derefter pres dem begge for væske. Kom bå...