Video: Chokolade-mokkakage
Chokolade-mokkakageKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Æggehvide
-
3.5 deciliter Sukker
-
1.5 deciliter Stærk kold kaffe
-
250 gram Usaltet smør
-
1 deciliter Flormelis med chokoladesmag
-
3 stk Æggeblomme
-
1 spsk Mandelflager
Tegn på bagepapir tre cirkler med en diameter på 22 cm.
Smør papiret, og drys mel inden for cirklerne.
Stil ovnen på 125°.
Pisk æggehvider og sukker i en skål over vandbad, til marengsen er tyk og fast.
Bred marengsen ud i cirklerne på bagepapiret.
Sæt alle tre plader i ovnen på én gang, men lad dem bytte plads ind imellem.
Samlet bagetid: ca. 1¾ time.
Bundene løsnes fra bagepapiret.
Rør smør med flor med chokoladesmag, til det er luftigt.
Tilsæt æggeblommerne én ad gangen under omrøring.
Til sidst røres kaffen i.
Læg bundene sammen med creme imellem.
Fordel cremen på kagens sider.
Tryk derefter mandelflagerne fast på siderne.
Sprøjt til sidst et flot mønster oven på chokolade-mokkakagen.
Drysses med lidt sigtet flor med chokoladesmag.
Pynt
Mandelflager
Dansukker Flor med chokoladesmag
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hvide Asparges med trøffel crème
Skræl aspargesene og knæk bunden af. Kog dem møre i en gryde vand tilsæt salt, sukker og s...
Kanelsnurrer
KanelsnurrerTænd ovnen på 200 grader. Hæld mælk i en skål og opløs gæren i. Kom smør,...
kalvegullasch med svampe og grov mos
Dup kødet tørt og brun det i smør/olie (i 2-3 portioner) tag det op efterhånden. steg løg,...