Video: Chokolade-mokkakage
Chokolade-mokkakageKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Æggehvide
-
3.5 deciliter Sukker
-
1.5 deciliter Stærk kold kaffe
-
250 gram Usaltet smør
-
1 deciliter Flormelis med chokoladesmag
-
3 stk Æggeblomme
-
1 spsk Mandelflager
Tegn på bagepapir tre cirkler med en diameter på 22 cm.
Smør papiret, og drys mel inden for cirklerne.
Stil ovnen på 125°.
Pisk æggehvider og sukker i en skål over vandbad, til marengsen er tyk og fast.
Bred marengsen ud i cirklerne på bagepapiret.
Sæt alle tre plader i ovnen på én gang, men lad dem bytte plads ind imellem.
Samlet bagetid: ca. 1¾ time.
Bundene løsnes fra bagepapiret.
Rør smør med flor med chokoladesmag, til det er luftigt.
Tilsæt æggeblommerne én ad gangen under omrøring.
Til sidst røres kaffen i.
Læg bundene sammen med creme imellem.
Fordel cremen på kagens sider.
Tryk derefter mandelflagerne fast på siderne.
Sprøjt til sidst et flot mønster oven på chokolade-mokkakagen.
Drysses med lidt sigtet flor med chokoladesmag.
Pynt
Mandelflager
Dansukker Flor med chokoladesmag
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grøn kartoffelsalat
Sådan laver du din grønne kartoffelsalatSkræl kartoflerne. Hvis det er sommer, som brug de...
Stegt grønkål vendt i sesamfrø
Stegt grønkål vendt i sesamfrø Varm olien på en pande og tilsæt kålen i mindre stykker. H...
Big Apple
Hæld vodka i et collinsglas over tre til fire isterninger og fyld op med æblejuice. Rør li...