Video: Varm spidskålsalat med stegte gulerødder
Varm spidskålsalat med stegte gulerødderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Spidskål
-
4 stk Gulerod
-
1 stk Skal af citron
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olivenolie
-
0.5 tsk Groft salt
Skræl gulerødderne og skær dem i helt tynde stave på ca. 4-5 cm længde.
Riv - den gule del af citronen.
Hak hvidløget helt fint.
Skær dit spidskål i ganske tynde strimler.
Det hele handler om tynde strimler.
Varm olien op i en støbejernsgryde eller i en stor dyb pande.
Hæld gulerodsstavene i og giv dem god varme under omrøring 5 minutter.
Tilsæt citronskal, hvidløg og salt og lad det svitse med et par minutter.
Til sidst kan du vende de tynde spidskålstrimler i gryden.
De skal kun akkurat varmes op - tag gryden af efter max. 1 minut og vær klar til at spise.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Yaki Soba Sweet Hot
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skyl nudlerne i koldt vand og steg dem i olien....
Honningglaserede rødbeder
Glaserede rødbeder, honning, fremgangsmåde:Skræl rødbederne og skær dem i både. Kog dem i...
Marinerede kartoffelbåde i ovn
Rens kartoflerne, behold skrælden på, skær dem ud i bådeGulerødderne skraldes og skæres i...