Video: Marcipan panna cotta
Marcipan panna cottaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Dessert
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
20 gram Husblas
-
3 deciliter Letmælk
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
75 gram Sukker
-
2 tsk Revet appelsinskal
-
75 gram Marcipan
-
100 gram Mango
-
120 gram Rå figen
-
2 spsk Citronsaft
-
6 stk Passionsfrugt
Udblød husblassen i koldt vand ca. 10 min. Kog mælk, fløde, sukker, appelsinskal og marcipan op i en gryde ca. 1 min. under omrøring. Tag gryden fra varmen. Knug vandet ud af husblasen. Smelt husblasen i den varme mælkeblanding. Fordel blandingen i portionsglas eller små forme. Skræl mangoen og skær den i både. Dryp mango og figner med citronsaft. Server panna cottaen med mangobåde, figner og halve passionsfrugter. Pynt evt. med mynte.
Tip!
Du kan dyppe formene i varmt vand, så panna cottaen lettere løsner sig.
Ven dem ud på en desserttallerken.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat af figner, parmaskinke og mozzarella
Skær et kryds i fignerne, men lad være med at skære helt igennem. Pres dem dernæst med f...
Kylling i cola
Sådan laver du kylling i cola Ingefær skrælles og rives, hvidløg pilles og hakkes. Del c...
Oksemørbrad i rødvinssauce og kartoffelskiver
Kartofler: Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på ca. 1 cm.Vendes i det smeltede smør,...