Video: Marcipan panna cotta
Marcipan panna cottaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Husblas
-
3 deciliter Letmælk
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
75 gram Sukker
-
2 tsk Revet appelsinskal
-
75 gram Marcipan
-
1 stk Mango
-
6 stk Rå figen
-
2 spsk Citronsaft
-
6 stk Passionsfrugt
Udblød husblassen i koldt vand ca. 10 min.
Kog mælk, fløde, sukker, appelsinskal og marcipan op i en gryde ca. 1 min. under omrøring.
Tag gryden fra varmen.
Knug vandet ud af husblasen.
Smelt husblasen i den varme mælkeblanding.
Fordel blandingen i portionsglas eller små forme.
Skræl mangoen og skær den i både.
Dryp mango og figner med citronsaft.
Server panna cottaen med mangobåde, figner og halve passionsfrugter.
Pynt evt. med mynte.
Tip!
Du kan dyppe formene i varmt vand, så panna cottaen lettere løsner sig.
Ven dem ud på en desserttallerken.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksekød i bønnesauce
Frys kødet i en times tid for at gøre det fast nok til at skære i papirstynde strimler. Sk...
Hvedekerner med radiser og asparges
Hvedekernerne koges lige som ris. Vand bringes i kog og hvedekernerne koges under låg i 10...
Choko-mynte kage
Dej: Pisk æg og sukker sammen i et vandbad til en let creme. Vend mel og cacao i æggemasse...