Video: Indonesisk kyllingenudelsuppe
Indonesisk kyllingenudelsuppeKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
2 timer 15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hel kylling
-
2 tsk Køkkensalt
-
6 stk Hele peberkorn
-
1 stk Blegselleristilk
-
1 stk Løg
-
2 stk Ingefær i skiver
-
2 stk Hvidløgs fed
-
60 gram Nudler
-
4 deciliter Adzuki bønnespire
-
2 stk Hårdkogt æg
-
3 stk Forårsløg
Partér kyllingen, læg den i en gryde med nok vand til at dække den og tilsæt salt, peberkorn, selleri, løg, ingefær og hvidløg.
Opvarm til kogepunktet, skru ned til medium varme, læg låg på og lad det simre i ca. 45 min.
Lad det afkøle til lunken temperatur og si suppen.
Fjern skind og ben fra kyllingen og gem kødet.
Mens kyllingen koger tilberedes nudlerne, som skal koges i 5-6 min.
Tilsæt de kogte nudler i suppen sammen med kyllingestykkerne.
Kog suppen op og smag til.
Bønnespirerne lægges i en suppeterrin og den kogende suppe hældes over.
Den pyntes med hakkede æg og forårsløg og serveres med det samme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Forårsruller og forårsrulledej
Skær alle grøntsagerne i tynde strimler.Steg løgene tilsæt derefter kødet.Lige inde kødet...
Kanel- æblestænger
Mel, natron, kanel, sukker og kærnemælk blandes. Smørret smeltes, alle ingredienser blande...
Rabarbersirup
Sådan laver du rabarbersirup Skær rabarber i små stykker, og kom dem i en gryde sammen med...