Video: Indonesisk kyllingenudelsuppe
Indonesisk kyllingenudelsuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Forret
11
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
2 timer 15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hel kylling
-
2 tsk Køkkensalt
-
6 stk Hele peberkorn
-
1 stk Blegselleristilk
-
1 stk Løg
-
2 stk Ingefær i skiver
-
2 stk Hvidløgs fed
-
60 gram Nudler
-
4 deciliter Adzuki bønnespire
-
2 stk Hårdkogt æg
-
3 stk Forårsløg
-Partér kyllingen, læg den i en gryde med nok vand til at dække den og tilsæt salt, peberkorn, selleri, løg, ingefær og hvidløg. Opvarm til kogepunktet, skru ned til medium varme, læg låg på og lad det simre i ca. 45 min. Lad det afkøle til lunken temperatur og si suppen. Fjern skind og ben fra kyllingen og gem kødet. -Mens kyllingen koger tilberedes nudlerne, som skal koges i 5-6 min. Tilsæt de kogte nudler i suppen sammen nmed kyllingestykkerne. Kog suppen op og smag til. -Bønnespirerne lægges i en suppeterrin og den kogende suppe hældes over. Den pyntes med hakkede æg og forårsløg og serveres med det samme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bær i champagnegelé
Vask alle bærrene og læg dem i en skål. Læg husblas i koldt vand til det er blødt op (c...
Kanelsnegle med kardemomme
Bland mel, sukker, salt og kardemomme i en stor skål. Lun sødmælken i en lille kasserolle...
Chilipasta med mango
Hak chili, rødløg og peber i grove tern, og snit hvidløget fint. Dybsteg de forskellige...