Video: Glutenfri lagkagebunde
Glutenfri lagkagebundeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
5 Æg
-
170 gram Sukker
-
150 gram Glutenfri mel
-
1 tsk Bagepulver
Glutenfri lagkagebunde
Åben springformen og læg et stykke bagepapir i klemme ovenpå bunden.
Pisk æg og sukker sammen til det er luftigt og hvidt.
Bland glutenfri mel og bagepulver i en separat skål. Varm ovnen op til 160°.
Sigt melet lidt af gangen ned i æggeskummet, mens du forsigtig vender melet ind i skummet med en gummispartel. Smør ikke siderne på springformen.
Kom dejen ned i springformen og bag den i 35 minutter ved 160 grader i en almindelig ovn.
Mærk efter med et træspyd eller en strikkepind om kagen er færdigbagt.
Der må ikke sidde dej på spyddet, når det trækkes ud – den skal komme tør op når du stikker den ned i midten af lagkagebunden.
Tag formen ud af ovnen og stil formen med lagkagebunden omvendt på en rist, så bunden af formen kommer opad.
Lad lagkagebunden køle helt af på bagerisen og del den så i tre lige store lagkagebunde.
Brug denne til at lave en frisk jordbærlagkage eller eller lækker bananlagkage.
Hvis du skal bage til en person med glutenintolerance (cøliaki), er det vigtigt at du køber specifikt glutenfrit havremel eller glutenfrit havregryn.
Lagkagebunden kan sagtens bages en dag før man skal bruge dem.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græsk pastaret med rejer
Opvarm olien ved middelhøj varme. Tilsæt presset hvidløg og svits i 30 sekunder. Tilsæt re...
Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise
Aspargsene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træde ende brækkes af. Dette gøres n...
Pastasalat med soltørrede tomater
Kog pastaen i rigeligt vand. Skyl pastaen i koldt vand efter det har kogt. Kom pastaen i...