Video: Salat med Asparges, edamamebønner, radiser og tomater
Salat med Asparges, edamamebønner, radiser og tomaterKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
6.8 stk Grøn asparges
-
6.8 stk Blommetomater
-
1 deciliter Edamamebønner
-
2.3 stk Radise
-
3 spsk Finthakket bredbladet persille
-
0.5 deciliter Feta 40+
Dressing
-
3 spsk Citronsaft
-
3 spsk Olivenolie
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
1. Knæk bunden af aspargesene og skær dem i mundrette stykker (evt. blancheres de!)
2. Del tomater i halve, tø de frosne bønner op og skær radiserne i tynde skiver.
3. Fordel alle grøntsagerne på en tallerken eller et fad.
Drys med persille og bland det hele sammen.
4. Rør citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
5. Dryp dressingen ud over og bræk fetaen i grove stykker.
6. Servér straks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kurv af citron med persille
Vælg citroner med glat skræl uden ujævnheder. Læg citronen på den ene side og skær halvvej...
Mørbradgryde med bacon
Sådan laver du mørbradgryde :Mørbraden pudses af og skæres i store tern.Bacon steges og ta...
Limekløfter med citronmelisse
Anvendes til at dekorere tærter og desserter men ser også fin ud på patéer og retter med f...