Forretter Vegetarisk Vinter Hovedretter Suppe Aftensmad
Nutrition facts: 63 calories 25.1475 carb 21.78275 fat 9.275 fiber 14.33875 protein 8.265 fat 4.865 sugar

Video: Juliennesuppe

Juliennesuppe

Juliennesuppe

Juliennesuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Opskrifter.dk   Følg

Opskrift fra d. 02/02-2015

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Til suppen kan serveres brød med ost, varmt ostebrød, reven ost. Suppen kan koges med andre grøntsager. Hakket persille el. andet hakket grønt kan tilsættes, lige inden suppen anrettes, elller det kan serveres til suppen.


Supper forbindes ofte med efterår og vinter - og med rette. Men du kan finde supper til alle mulige anledninger på vores side, hvor der er over 200 forskellige suppeopskrifter. Prøv fx den meget populære pekingsuppe. Eller hvad med en cremet artiskoksuppe?



Fordelen med supper er at de ikke nødvendigvis kræver meget forberedelsestid. Ved purerede vegetariske supper behøver man ikke at finsnitte grøntsagerne. Man kan komme rimelig store stykke i og så purere dem, når de er møre.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Melon-salat

Proteinrig mad
Kødretter

1.Skyl salaten og dryp den af i et klæde. 2.Del agurken på langs, fjern kerner med en ske...

  4
Sværhedsgrad: 2,0 / 5
views : 2261
Opskrift

Appelsinmarmelade

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Skyl appelsinerne og skær dem i både. Kom dem i en gryde og dæk med vand.Lad det simre i c...

views : 3759
Opskrift

Marineret hvidkålssalat med feta

Vegetar

Marineret hvidkålssalat med fetaSnit kålen meget fint, udelad stok og grimme yderblade.&nb...

views : 7077

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag