Video: Juliennesuppe
JuliennesuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
100 gram Hvidkål
-
1 stk Porre
-
1 stk Løg
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Kartofler
-
1.4 stk Sellerirod
-
30.5 gram Margarine
-
1.1 liter Vand
-
2 tsk Køkkensalt
-
1.4 tsk Peber
-
1 bdt Suppevisk
Juliennesuppe
Grønsagerne snittes i fine strimler eller rives groft.
Margarinen smeltes, grønsagerne svitses deri, til de er gyldne.
Vand eller suppe, krydderier og suppevisk tilsættes.
Kogetid ca. 15 min.
Din juliennesuppe er klar til servering. Velbekomme!
Til suppen kan serveres brød med ost, varmt ostebrød, reven ost. Suppen kan koges med andre grøntsager. Hakket persille el. andet hakket grønt kan tilsættes, lige inden suppen anrettes, elller det kan serveres til suppen.
Supper forbindes ofte med efterår og vinter - og med rette. Men du kan finde supper til alle mulige anledninger på vores side, hvor der er over 200 forskellige suppeopskrifter. Prøv fx den meget populære pekingsuppe. Eller hvad med en cremet artiskoksuppe?
Fordelen med supper er at de ikke nødvendigvis kræver meget forberedelsestid. Ved purerede vegetariske supper behøver man ikke at finsnitte grøntsagerne. Man kan komme rimelig store stykke i og så purere dem, når de er møre.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Melon-salat
1.Skyl salaten og dryp den af i et klæde. 2.Del agurken på langs, fjern kerner med en ske...
Appelsinmarmelade
Skyl appelsinerne og skær dem i både. Kom dem i en gryde og dæk med vand.Lad det simre i c...
Marineret hvidkålssalat med feta
Marineret hvidkålssalat med fetaSnit kålen meget fint, udelad stok og grimme yderblade.&nb...