Video: Panerede koteletter
Panerede koteletterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1.5 deciliter Rasp
-
2 spsk Vand
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
-
4 stk Nakkekotelet
-
1 stk Æg
-
20 gram Smør
Bland rasp, vand, salt og peber i en skål.
Vend koteletterne i sammenpisket æg og derefter i raspblandingen.
Steg koteletterne ved svag varme 4-5 minutter på hver side.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Serveres evt. med ovnkartofler og krydret blomkål
Spørgsmål:
hvad er "krydret blomkaal"??
Svar:
Jeg har vedhæftet en opskrift på Krydret blomkål.
Jeg håber, at den kan bruges.
mvh.
Martin
Opskrifter.dk
16/07-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Øl og honning marinade
Øl og honning blandes sammen, og smages til med salt og peber. Tilsæt en håndfuld urter.Kø...
Majscreme med hvid chokolade
Kog majskolberne godt møre i saltet vand - det tager ca. 40 min. Skær kernerne af og blend...
Tærte med rødvinspocherede figner
TærtebundHak det kolde smør i mel og sukker, og smuldr det, med fingrene, til en grynet ma...