Video: Lækker pasta med kødboller og tomatsauce
Lækker pasta med kødboller og tomatsauceKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
23
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Hakket løg
-
1 stk Hakket hvidløgs fed
-
50 gram Kikærter
-
1 tsk Fennikelfrø
-
1 tsk Spidskommen
-
0 Havsalt
-
0 Friskkværnet peber
-
0 Olivenolie
-
0.5 stk Aubergine
-
1 stk Hakket løg
-
1 stk Hakket hvidløgs fed
-
0.25 stk Rød peberfrugt
-
5.6 stk Rosiner
-
1 tsk Tomatpure
-
1 tsk Karry
-
0.5 tsk Stærk chilisauce
-
0.5 deciliter Hvidvin
-
0 Havsalt
-
0 Sukker
-
0 Frisk mynte
-
0 Koriander
-
500 gram Pasta
Bland farsen til kødbollerne og steg dem på en pande.
Skær aubergine i skiver, drys med salt og lad dem trække på et stykke køkkenrulle til de har afgivet noget væske.
Steg dem på panden i olivenolie.
Kog pasta efter anvisningen på pakken.
Svits løg, hvidløg, rosiner og peberfrugt i olivenolie.
Tilsæt tomatpure, chilisauce og karry.
Tilsæt hvidvin og lad det reducere.
Skær tomaterne i tern og drys dem med lidt sukker og salt.
Hæld tomaterne på panden og lad det simre under låg.
Server pasta med kødboller, tomatsauce og aubergine pyntet med hakket Legro® mynte og koriander.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fiskefrikadellesandwich
Vend creme fraichen med hakket kapers, hakket rødløg og presset hvidløg. Smag til med rørs...
Farsbrød med feta
Farsbrød med feta Tænd først ovnen på 200 grader (eller 180 grader varmluft). Mens ov...
Hvide asparges med brunet smør
Hvide asparges med brunet smørLav først det brunede smør. Kom smørret i en gryde, og smelt...