Video: Mexicansk risret
Mexicansk risretKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Tilbehør
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Parboilede ris
-
400 gram Tomat
-
0 gram Løg
-
1 tsk Hvidløgs fed
-
0,5 deciliter Olivenolie
-
50 gram Frisk grøn chili
-
1 pakke Frosen ærter
-
2 spsk Gulerod
-
150 gram Kartofler
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 bdt Frisk koriander
-
125 gram Mozzarella 30+
Forvarm ovnen til 230°C. Smør en bageplade. Kog risene efter anvisning på emballagen. Placér halverede tomater med hakket løg og presset hvidløg på den forberedte bageplade. Rist dem i 10-15 min. i ovnen (rod rundt af og til) til tomaterne er brunede. Lad dem afkøle fuldstændigt. Purér de ristede grøntsager i en blender. Varm olien op i en pande. Hak chilien og svits den i olien. Tilsæt kogte ris, purerede grøntsager, ærter, hakkede gulerødder, hakket kartoffel, creme fraiche og hakket koriander. Smag til med salt. Steg det hele indtil grøntsagerne er møre og risene er brunede. Bland mozzarella i til sidst, så det lige kan nå at smelte.
Spørgsmål:
om jag vill tillsätta något slag av kött i rätten,vilken typ skall detta vara? Kyckling eller nöt ?
Svar:
Hej du kan ta bägge delar, antingen nöt eller kyckling det går bra
Mvh Tomas
recept.se
26/01-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bruschetta med feta og oregano
Italienske filone flûte skæres i 1 cm tynde skiver. De ristes i ovnen eller på en pande ti...
Ovnstegte asparges med parmaskinke
Læg parmaskinkeskiverne i forlængelse af hinanden. Skræl aspargesene. Knæk den nederste de...
Bagte figner med cognac og crème fraiche
Varm ovnen til 200 grader. Halver fignerne og drys brun farin over. Læd dem på en brade...