Video: Mexicansk risret
Mexicansk risretKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Parboilede ris
-
4 stk Tomat
-
0.5 stk Løg
-
1 tsk Hvidløgs fed
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
1 stk Frisk grøn chili
-
1 pakke Frosen ærter
-
2 spsk Gulerod
-
1 stk Kartofler
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 bdt Frisk koriander
-
125 gram Mozzarella 30+
Forvarm ovnen til 230°C. Smør en bageplade. Kog risene efter anvisning på emballagen. Placér halverede tomater med hakket løg og presset hvidløg på den forberedte bageplade. Rist dem i 10-15 min. i ovnen (rod rundt af og til) til tomaterne er brunede. Lad dem afkøle fuldstændigt.
Purér de ristede grøntsager i en blender.
Varm olien op i en pande.
Hak chilien og svits den i olien.
Tilsæt kogte ris, purerede grøntsager, ærter, hakkede gulerødder, hakket kartoffel, creme fraiche og hakket koriander.
Smag til med salt.
Steg det hele indtil grøntsagerne er møre og risene er brunede.
Bland mozzarella i til sidst, så det lige kan nå at smelte.
Spørgsmål:
om jag vill tillsätta något slag av kött i rätten,vilken typ skall detta vara? Kyckling eller nöt ?
Svar:
Hej du kan ta bägge delar, antingen nöt eller kyckling det går bra
Mvh Tomas
recept.se
26/01-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Thai tunsalat
Bland fishsauce, limesaft og honning i en lille skål.Skær den friske tun i tern. Læg tunkø...
Efterårskødgryde
Skær oksekødet i mundrette tern. Brun kødternene på en pande i margarine. Krydr med hvid p...
Grillede kyllinge-enchiladas med calabaticas
Forvarm ovnen til 210°C. Pensl et ovnfast fad med olie. Placér kvarte tomater, løg i skive...