Video: Brunkager fra Skeiverhuset
Brunkager fra SkeiverhusetKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
100 gram Flormelis
-
1 deciliter Sirup
-
150 gram Usaltet smør
-
1 tsk Kardemomme
-
1 tsk Nelliker
-
1 tsk Ingefær
-
1 stk Revet appelsinskal
-
3 tsk Kanel
-
50 gram Hakkede mandler
-
325 gram Hvedemel
-
1.5 tsk Natron
Sukker og sirup koges op, smør røres i, massen skal være kold inden kydderierne, hakke mandler tilsættes.
Kom mel og natron i lidt efter lidt, hold evt. lidt igen.
Dejen æltes sammen og trilles til en tyk pølse, der bankes lidt firkanteden og pakkes i folie el- bagepapir, lægges på køl, gerne i flere dage.
Dejen skære tynde skiver, lægges på smurt bagepapir.
Bages på 200° i ca. 3-4 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkungryde med ris
Sådan laver du kalkungrydeKalkun skæres i tern og svitses i gryden sammen med løg i lidt o...
Marmorkage
Sukker og æg piskes sammen til en skummende lysegul masse. Smørret smeltes og hældes i ægg...
Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle
Skær svampene i skiver og blend dem sammen med hvidløg, rasp og persille.Læg perlehønebrys...