Video: Bacon i tomatbad
Bacon i tomatbadKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Bacon i skiver
-
100 gram Løg
-
1 fed Hvidløg
-
1 spsk Usaltet smør
-
100 gram Gulerod
-
400 gram Tomat
-
2 deciliter Bouillon
-
2 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Peber
-
1/2 deciliter Creme fraiche 9%
-
1 spsk Frisk purløg
Bacon i tomatbad
Først skærer du baconen i mindre tern, og rister dem derefter på en varm pande. Tag baconen af panden når det er stegt helt sprødt og afdryp det på et stykke køkkenrulle. Pil og hak løg og hvidløg og svits dem i en pande med smør.
Skræl guleroden og skær den og tomaterne i mindre stykker. Tilsæt gulerod, tomat, bouillon og salt og derefter lad det koge under låg i 15 min. Blend suppen, derefter kan du sigte for at fjerne små stykker og så den er ensformig. Du kan derefter smage den til med salt og peber efter behov.
Servér suppen med en klat cremefraiche på toppen, klippet purløg og de stegte bacontern. Velbekomme.
Andre supper der elsker bacon
Bacon er en meget alsidig ingrediens, og det kan altid bruges til at pifte en opskrift op. Vi kan herfra foreslå nogle andre lækre supper, som for eksempel denne ostesuppe med bacon eller en klassisk vinter ret som gullasch med bacon - uanset hvad du vælger, så er vinter den helt rette sæson til at udforske dine supper fantasier.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lam bourguignon
Klip bacon i strimler og rist det. Skær løg, hvidløg og gulerod i terninger og svits i bac...
Andebryst med blommesovs
Vask kartoflerne og læg dem i bagepapirspakker (4 stk.) med snittede porrer i tykke skiver...
Foccacia med artiskok, frisk mozzarella og salami
Sådan laver du foccacia med artiskok, frisk mozzarella og salami Grønt Fyld:Hak artiskokke...