Video: Bagt havregrød
Bagt havregrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 Havregryn
-
1 stk Æg
-
0.5 deciliter Mælk
-
1 tsk Vanillesukker
-
0.5 tsk Bagepulver
-
1 knsp Salt
-
1 stk Banan
-
2 spsk Hakkede nødder
Havregrødskage
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 170 grader varmluft
Find din stavblender frem, og put havregryn, bagepulver, vaniljesukker, salt mælk og æg i beholderen.
Bananskiver tilsættes, og det hele blendes sammen til en jævn, fin masse.
Smør et lille ildfast fad eller brug små muffinforme, og fordel dejen heri.
Drys evt. grofthakkede nødder (lige efter din smag) ovenpå.
Bag grøden i 15 minutter (hvis du bruger én form) eller 10 minutter i muffinforme.
Den bagte grød skal være gylden og sprød på overfladen.
Grøden, der nu er en lækker nybagt kage, skal afkøle i 10 minutter. Nyd den lun, inden den bliver helt kold.
Velbekomme
Brug rester
Hvis du har havregrød tilovers fra morgenmaden, kan det sagtens bruges.
Forøg nydelsen
Havregrødskagen kan nydes som den er. Du kan dog højne oplevelsen en del ved at:
- Servere med vaniljeskyr og friske bær
- Servere med hjemmelavet jordbæris
- Servere med kagecreme
… mulighederne er mange 😊
Kan sagtens komme i fryseren.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Små spicy fishcakes
Rør den hakkede torsk med salt og æg, til den hænger godt sammen. Tilsæt derefter alle de...
Varm chokoladekage med flydende fyld
Fyld: Varm fløden op og smelt chokoladen i den varme fløde. Rør chokolademassen op med de...
Østerlandsk torsk
Gulerødder, peberfrugt og porrer renses og skæres i strimler. Sautér grøntsagerne i en sau...