Video: Fiskepinde med krydret bulgur
Fiskepinde med krydret bulgurKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
18
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 deciliter Grov bulgur
-
8 deciliter Grøntsagsbouillon
-
1 tsk Groft salt
-
1 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 tsk Bearnaiseessens
-
1.4 tsk Sukker
-
1.2 tsk Groft salt
-
1.4 liter Creme fraiche 5%
-
300 gram Haricot verts
-
3 stk Porre
-
50 gram Tørret abrikos
-
500 gram Fiskefilet
-
2 deciliter Rasp
-
3 spsk Rapsolie
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
2 stk Æg
-
100 gram Hvedemel
Fiskepinde med krydret bulgur
Krydret bulgur Start med at komme bulguren i en gryde med kogende bouillon, tilsat en smule salt. Kog bulguren ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen, og lad bulguren hvile, stadig under låg, i ca. 10 min.
Bearnaisedressing Rør æggeblomme, bearnaiseessens, sukker og salt sammen i en skål. Vend creme fraiche i, og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag den til med salt og peber.
Krydret bulgur, fortsat Kom grønsager og abrikoser i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad blandingen trække i ca. 5 min. Lad grønsager og frugt dryppe af i en sigte, og vend dem i den varme bulgur. Smag også det til med salt og peber.
Fiskepindene Dernæst renses, skylles og tørres fiskefileterne. Skær fiskefileterne i lange strimler. Kom først stykkerne af fiskefilet ned i en skål mel, dernæst ned i en skål med piske æg og til sidst ned i en plastikpose sammen med raspen. Ryst posen godt, så der kommer rasp på alle fiskestykker. Lad olien blive varm i en pande, og tag fiskestykkerne op af posen. Steg dem efterfølgende ned i olien ved kraftig varme i ca. 1 min. på hver side. Drys fiskepindene med salt og peber, når de er færdige.
Dine fiskepinde med krydret bulgur er nu klar til servering - velbekomme!
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Tips
Dine fiskepinde kan sagtens erstattes af torsk, der ligesom fiskefileten vil fungere rigtig godt til det.
Andre opskrifter
En anden meget oplagt og lækker fiskeopskrift, som vi kan anbefale at begive sig ud i, er fiskefrikadeller med dild.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sunde boller i karry
Sunde boller i karryBland kødet med hvedemel, hakket persille og salt og peber.Lad farsen...
Kylling med cashewnød
Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie på panden, indtil de er gyldne, og stil dem...
Stifado med lammekød
Smelt sukkeret i en stor gryde ved middel varme. Når sukkeret er blevet karamelliseret og...