Video: Pandekager med oksekød
Pandekager med oksekødKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æg
-
3 deciliter Sødmælk
-
50 gram Majsmel
-
90 gram Hvedemel
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Sukker
-
450 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 pakke Tacokrydderi
Pandekager med oksekød
Pisk æg og mælk sammen i en skål, bland herefter majsmel og hvedemel sammen med salt og sukker i en anden skål.
Hæld mel blandingen over i den sammenpiskede æggemasse lidt efter lidt og pisk det hele sammen.
Hæld fedtstof på panden og bag pandekagerne gyldenbrune.
Derefter dækker du de færdig-bagte pandekager til med folie.
Brun derefter hakket oksekød på en pande og tilsæt tacomix efter behag og evt. salt og peber.
Læg herefter en stribe oksekød ud på midten af pandekagerne og rul dem sammen.
Læg dem i et ildfast fad og tildæk med folie, så pandekagerne ikke bliver sprøde.
Pandekagerne bages i ovnen ved 200 grader i 10 minutter, hvorefter pandekagerne overhældes med revet ost på midten.
Bag til osten er smeltet.
Når pandekagerne er færdige lægges en klat creme fraiche på midten med en sort oliven.
Servér ris, salsa, hjemmelavet guacamole og en frisk salat til.
For at gøre fyldet mere "hot" kan man tilføje hvidløg, løg og chili når oksekødet brunes.
Tilbehør:
Ris
Guacamole
Salsa
Sorte oliven
Tilbehør
Ved siden af disse lækre pandekager med oksekød kan du lave ris eller en lækker guacamole, og måske tilføje din egen hjemmelavede ananas salsa,
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tærte - Spinattærte uden bund
Damp spinaten til den lige er faldet sammen. Tryk væden fra og læg den i et fad. Pisk æg s...
Tærte med pinjekerner og honning
Rør smør, flormelis og salt godt sammen og tilsæt derefter mel og æggeblommer. Når dejen e...
Filoruller med gorgonzola-grøntsagsmos
Tø dejen op.Kog kartoflerne og pil dem. Kog blomkålen, lad den dryppe af og kom begge dele...