Video: Chokolade Fudge
Chokolade FudgeKøkken:
Ingredienser:
Andet
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
350 gram Kogechokolade
-
50 gram Usaltet smør
-
2 stk Æggeblomme
-
100 gram Flormelis
-
1 stk Revet appelsinskal
-
6 spsk Stærk kold kaffe
-
2 spsk Sigtet flormelis til pynt
Chokolade fudge
Beklæd en lille form eller en bradepande med bagepapir.
Smelt chokoladen sammen med kaffen over vandbad.
Lad det afkøle lidt.
Rør smør, æggeblommer og flormelis til en tyk creme.
Bland den revne appelsinskal i cremen.
Bland den smeltede chokolade i og fordel fudgen i et jævnt lag i formen.
Stil den tildækket i køleskab, til den er fast, dog mindst 1 time.
Skær fudgen ud i 2 x 2 cm store tern.
Vend dem i flormelis og læg dem i små papirskonfektforme.
Dine chokoladefudges er nu klar. Velbekomme
Lidt cacaopulver kan blandes i flormelisen, før fudgen vendes i den.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Buzzsaw
Ryst ingredienserne godt i en isfyldt shaker. Si over i collinsglas næsten fyldt med ist...
Tærte med bacon
Sådan laver du hjemmelavet tærte med baconFørst kommer du hvedemel i en skål og skærer smø...
Choko-nougat tærte
Genoise bunde: Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad.Genoise (dej): Sme...