Video: Fisk - Middelhavssild med soltørrede tomater
Fisk - Middelhavssild med soltørrede tomaterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 stk Spegesild
-
50.75 gram Soltørrede tomater i olie
-
2.4 gram Hvidløgs fed
-
1 spsk Basilikumblade
-
1 stk Hakket rødløg
-
1 tsk Friskkværnet peber
Skær sildefileterne i 3 cm stykker og anret dem på et fad. Lav en tomatsalsa ved at hakke de soltørrede tomater og blande dem med hakket hvidløg, basilikum og løg. Tilsæt 1-2 tsk. olie fra glasset med soltørrede tomater. Fordel tomatsalsaen over sildene og drys med friskkværnet peber. Peberen er vigtig.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Baconsvøbt oksemørbrad med urtefyld
Der skal beregnes ca. 150-200 g. mørbrad pr. person. Smelt smørret i en stor gryde over...
Marcipankugler
Sådan laver du marcipankuglerChokoladen smeltes over vandbad tilsættes mælk, smør og æggeb...
Bønner i wok
Hak løg, hvidløg og chili fint. Varm olien i en wok og svits løg, hvidløg, chili og rejepa...