Video: Jul - Brunede kartofler
Jul - Brunede kartoflerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
3
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Små kartofler
-
150 gram Sukker
-
50 gram Smør
Brunede kartofler
Kog kartoflerne til de lige er møre, og skyl dem i koldt vand. Pil dem med en urtekniv, og lad dem køle helt af (dette kan du evt. gøre dagen inden). Lav karamelsovsen ved at smelte sukkeret på en pande, til det bliver mørk karamel. Tilsæt smørret og derpå vandet.
Lad det koge igennem, mens der røres. Dette indtil al karamellen er smeltet, og sovsen er flydende. Hertil kan man forberede i god tid. Inden servering varmes karamelsovsen op i panden. Kartoflerne tilsættes og koger i karamellen i 4-5 minutter, mens panden jævnligt rystes. Bliv ved, indtil de er gennemvarmet og glaserede af karamel.
Så er dine brunede kartofler klar til servering. Velbekomme (og god jul)!
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Andre opskrifter
Har du nogensinde spist brunede kartofler udenfor julehøjtiden? Nej vel :) Derfor får du lige et par juleopskrifter, som brunede kartofler ofte serveres til. Her er en dejlig andebryststeg. Og er du mere til gris, så får du lige opskriften på en vellykket flæskesteg med sprød sværd.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rabarberkage med chokolade
Rabarberkage med chokolade Start med at tænde din ovn på 180 grader. Beklæd derefter en...
Mørbrad i portvin
Rens mørbradene og læg dem i en skål og hæld portvin over til det dækker. Lad kødet træ...
Bønnesalat med tunsauce og oliven
Kog bønnerne i letsaltet vand i 5 min. Hæld dem i et dørslag og lad dem køle af. Læg dem i...