Video: Mexicansk Chorizogryde
Mexicansk ChorizogrydeKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1 stk Løg
-
1 stk Citronsaft
-
25 gram Chorizo pølse
-
1.2 spsk Olie
-
2 deciliter Tacosauce
-
1 deciliter Bouillon
-
1 tsk Oregano
-
0 Salt
-
0 Peber
-
1 kvist Frisk persille
Kog risene. Hak løget i tern. Skær squashen i tern. Skær pølsen i små tern. Varm olien i en gryde og svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano. Lad retten koge uden låg ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber. Pynt evt. med persille.
Tips:
I stedet for squash kan bruges ½ aubergine.
Kødfyldet kan bruges i majspandekager.
Retten kan serveres med en blandet salat af tomat, majs, agurk og grøn salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Connys Rabarberkage
Sådan laver du Connys rabarberkage Følg disse få steps til en lækker og velsmagende rabar...
Æblemåner
Hak de tørrede æbler og lad dem ligge i æblejuice i 10 min. Forvarm ovnen til 175°C....
Makrel i ovn
Makrel i ovnVarm ovnen op til 180°C.Rens makrellen godt, men lad hoved og hale blive på. S...