Video: Kylling med paprika
Kylling med paprikaKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 stk hel kylling
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 tsk Paprika
-
25 gram Smør
-
1 stk Skalotteløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2.5 deciliter Hønsebouillon
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 spsk Hvedemel
-
500 gram Parboilede ris
-
0 Frisk koriander
-
0 Frisk persille
Del hver kylling i 4 dele.
Gnid kyllingestykkerne med salt og paprika.
Svits dem i smørret, der er let brunet.
Tag dem op af gryden.
Svits løg og hvidløg i resten af stegesmørret.
Læg kyllingerne tilbage i gryden.
Tilsæt bouillon og steg kyllingerne ved svag varme, til de er møre, ca. ½ time.
Kog imens risene som anvist på pakken, tilsæt frisk koriander efter smag.
Tag kyllingestykkerne op.
Rør cremefraiche og mel sammen.
Kom det i skyen, og kog det hele godt igennem.
Smag saucen til.
Hæld den over kyllingestykkerne.
Drys hakket persille på retten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kanelkage med kakaoglasur
Dej:Mel, natron, kanel og sukker blandes. Kærnemælken og margarinen tilsættes skiftende.De...
Simreret med lam, chorizo og kartofler
Simreret med lam, chorizo og kartoflerPuds lammekødet af for fedt og skær det i mindre ter...
Kyllingefrikadeller med spinat
Kyllingefrikadeller med spinatTænd ovnen på 200 grader. Hak løg, hvidløg og chili fint. Ko...