Video: Blæksprutte med rødvin og tomatsauce
Blæksprutte med rødvin og tomatsauceKøkken:
Ingredienser:
Græsk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
3 stk Løg
-
500 gram Blæksprutte
-
500 gram Bøftomat
-
2.5 deciliter Rødvin
-
3 spsk Frisk basilikum
-
3 spsk Frisk persille
-
2 spsk Frisk oregano
-
2 spsk Tomatpure
-
0.5 tsk Peber
Opvarm olien i en stor stegepande over medium varme.
Tilsæt løg i skiver og svits dem gyldne.
Tilsæt blæksprutte skåret i ringe og svits i yderligere et par minutter.
Tilsæt hakkede tomater, rødvin, hakket basilikum, hakket persille, hakket oregano, tomatpuré og peber.
Lad det simre, til blæksprutten er mør og saucen er tyknet lidt (ca. 5 min.).
Smag til med salt og peber.
Kogte kartofler eller ris.
Spørgsmål:
Jeg har i flere opskrifter stödt paa "rejepasta". Jeg bor i udlandet og har aldrig hört om det. Hvad er det?
Svar:
Det er tyktflydende pasta lavet på kæmperejer og salt. Dette gæres og får sin kraftige og karakteristiske smag, som giver de asiatiske retter sin helt specielle smag.
Det kan købes i velassorterede supermarkeder og hos asiatiske købmænd.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
24/11-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spaghetti med kyllingekødboller
Spaghetti med kyllingekødboller Start med at hakke hvidløgene og salviebladene fint. Rør...
Saftig efterårskage
Saftig efterårskagePisk æg, sukker og vanilje luftigt og skummende i en stor skål. Sigt hv...
Kartoffel- og shiitakegratin
Smelt smørret i en stor gryde over høj varme. Tilsæt alle svampe (hakkede) og svits dem, t...